Sådan fjernes Tilladelser og adgangskoder fra PDF-filer

July 22

Sådan fjernes Tilladelser og adgangskoder fra PDF-filer


Website ejere bruger PDF-filer til at distribuere information til læserne. PDF-filer har sikkerhed tilladelser og muligheder beskyttelse password, så brugerne kan kun læse filerne uden at ændre indholdet. Dette er nyttigt for read-only indhold såsom brugervejledninger, e-bøger og kontrakter. For at redigere filen, kan adgangskoden fjernes eller bruger tilladelser begrænsninger fjernet. Fjernelse af adgangskoden automatisk åbner PDF-fil fra sine begrænsninger, og det kan gøres i indstillingerne for PDF-fil.

Instruktioner

1 Hold "Shift" tasten på tastaturet og højreklik på PDF-filen. Når menuen vises, skal du klikke på "Åbn med" fra valgmulighederne. Dette viser de ansøgninger om PDF-filen. Vælg "Adobe Acrobat" for at åbne den med din editor.

2 Klik på "Indstillinger" main menupunkt. Klik på "Sikkerhed" for at åbne de sikkerhedsmæssige egenskaber for filen. Klik på "Fjern Security" for at fjerne adgangskoden og tilladelse restriktioner på filen.

3 Vælg "Ingen sikkerhed" fra åbnede vindue. Klik på "OK" knappen. Indtast den gamle adgangskode til filen. Dette bruges til at godkende de ændringer på PDF.

4 Klik på "Ok" igen på de vigtigste sikkerhed vinduet. De adgangskode og tilladelser restriktioner fjernes fra filen.


relaterede artikler