Sådan kopieres en Blu-ray DVD til en harddisk

January 22

Sådan kopieres en Blu-ray DVD til en harddisk


Medmindre disken er kopibeskyttet, at kopiere indholdet af en Blu-Ray disk til harddisken på en computer er meget lig at kopiere indholdet af en cd eller en dvd. En Blu-ray disk kan lagre op til 25 - 50 GB data, så du skal sørge for, at du har mindst 50 GB ledig plads på harddisken, før du forsøger at kopiere indholdet på en Blu-Ray disk til din harddisk .

Instruktioner

1 Sæt en Blu-Ray disk i Blu-Ray-drev på computeren og luk autorun menuen der kommer op.

2 Klik på "Start" og derefter klikke på "Computer" eller "Denne computer."

3 Højreklik på ikonet for den Blu-Ray drev og klik på "Kopier".

4 Dobbeltklik på en partition på din harddisk, der har omkring 50 GB ledig plads. Inde i partition, skal du højreklikke på en ledig område og klik på "Indsæt". Den tid det tager at kopiere Blu-Ray disk til harddisken, vil afhænge af mængden af ​​data på den. Hvis du er usikker på, hvor meget ledig plads en partition har, skal du højreklikke på ikonet for en partition og klik på "Egenskaber". Du kan finde mængden af ​​ledig plads på partitionen ved siden af ​​"Free Space" feltet.

TIPS

  • Hvis der ikke er nok ledig plads på en partition, kan du slette unødvendige filer inde i det at skabe mere plads. Klik på en fil for at vælge det og trykke på "Shift" og "Del" nøgler sammen for at slette den.

relaterede artikler