Kan du tilføje et vandmærke i en PowerPoint-præsentation?

November 24

Kan du tilføje et vandmærke i en PowerPoint-præsentation?


Hvis du nogensinde har kigget på lager fotografering prøver du har set vandmærker. Disse semi-transparent billeder identificere rettighedshavere og forhindre uautoriseret brug af deres indhold. PowerPoint slides er også et mål for tyvene, da det er den førende præsentationsværktøj af virksomheder og offentlige talere. Er du villig til at tage risikoen for, at nogen kunne bruge dine billeder og ideer uden dit samtykke? Du kan beskytte dig selv på fire forskellige måder med PowerPoint s "Indsæt" funktion.

picture Watermark

Hvis du ønsker at bruge et firmalogo eller et andet billede som et vandmærke, skal du klikke på det dias, du vil beskytte eller gå til "Master visninger" gruppe af "Vis" fanen og vælg "Slide Master" vandmærke en hel præsentation . Gå nu til fanebladet "Indsæt" og klik på "Picture" ikonet, navigere til det billede, du ønsker, og klik på "Indsæt". Hvis du har brug for at justere billedets størrelse eller placering, kan du højreklikke dit billede på dias og vælge "Størrelse og holdning" fra pop-op-menuen. Du kan også vaske dit billede for at gøre det til at ligne et vandmærke ved at vælge "lysstyrke og kontrast" fra "Korrektioner" menuen under fanen "Format".

Clip Art Watermark

Processen med at bruge Clip Art som et vandmærke er den samme som for at bruge et billede. Først skal du klikke på et bestemt dias eller vælg en hel præsentation med PowerPoint s "Slide Master" funktion, så du åbne fanen "Indsæt". På dette tidspunkt i stedet for at klikke på "Picture" -ikonet vælge "Clip Art" en. Brug nu "Søge tekst" boksen for at finde en passende billede, klik på "Indsæt" for at føje den til din dias / s og formatere det som du ville et billede.

Tekst Watermark

Som du så i multimedieklip eksempel er der ikke meget forskel mellem at gøre billede eller andre vandmærke typer i PowerPoint. For at gøre teksten vandmærker du vælger en enkelt dias eller en hel præsentation og åbn fanen "Indsæt". Derefter skal du klikke på "Text Box" ikonet i "Tekst" gruppe og trække tekstfeltet på din dias til den størrelse, du har brug for det til at være. Nu er det bare et spørgsmål om at skrive din tekst ind i feltet, og hvis du ønsker at flytte den, klikke og trække den til den nye placering, når du ser en fire-pil.

WordArt Watermark

WordArt er dekorative tekst med farver, skygger og effekter for ekstra pizazz. Processen med at bruge det som et vandmærke er næsten identisk med den i teksten. Du vælger, om du vil anvende det til et dias eller hele din præsentation, du går til fanen "Indsæt", og du vælger "WordArt" fra "Tekst" gruppe. Dimensionering og flytte WordArt er det samme som almindelig tekst, men resultaterne er mere imponerende.