Sådan Roter Baggrunde i Windows XP

November 26

Hvis du tager et digitalt foto med kameraet holdt lodret, billedet forbliver lodret, når du overfører den til din computer - også selvom du indstille det som din desktop baggrund eller tapet. Menuen Egenskaber for skærm i Windows XP giver dig mulighed for at bestemme, om en desktop baggrundsbillede strækkes, centreret eller flisebelagt men ikke har en mulighed for at rotere et billede. Men du kan rotere et billede uden at installere ekstra software ved hjælp af genvejsmenuen i Windows Stifinder.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen, og klik på "Denne computer".

2 Dobbeltklik på "C:" harddisk ikonet, og dobbeltklik derefter på "Windows", "Web" og "Wallpaper" mapper. Dette er standard placering, hvor Windows XP-butikker tapet filer; hvis tapet fil, du ønsker at rotere er i en anden mappe, skal du åbne mappen i stedet.

3 Højreklik på et åbent område på mappen, og klik derefter på "Vis" og "Miniaturer". Dette ændrer visningstilstand for at vise miniaturebilleder af alle tapet-filer i mappen.

4 Højreklik på den tapet fil, du vil rotere, og klik derefter på "Kopier". Højreklik på et åbent område på mappen, og klik på "Indsæt". Dette skaber en kopi af tapet fil med navnet "Kopi af (fil)," så du kan rotere kopien uden at miste den oprindelige fil.

5 Højreklik på kopi af tapet filen, og klik på "Roter med uret" eller "Roter mod uret." Gentag dette trin for at rotere billedet 180 grader.

6 Højreklik på roterede billede, og klik på "Sæt som skrivebordsbaggrund" for at gøre det dit nye baggrundsbillede.


relaterede artikler