Sådan ændres PCI Modem i en Compaq Laptop

November 22

Sådan ændres PCI Modem i en Compaq Laptop


For en bærbar computer til at få adgang til internettet eller oprette forbindelse til et lokalt netværk, det første brug for en arbejdsgruppe modem. Modemet inde i en Compaq serie laptop forbinder til en mini PCI port placeret i bunden af ​​den bærbare computer sag. Over tid, kan fabrikken modem funktionsfejl eller du måske nødt til at opgradere til en nyere modem for at opnå hurtigere dataoverførsel hastigheder. Enhver med en grundlæggende forståelse af bærbare computere er i stand til at skifte ud mini PCI modem.

Instruktioner

1 Brug en hukommelsesenhed såsom en genskrivbar DVD eller USB-harddisk til at gemme sikkerhedskopier af de vigtigste filer gemt på din Compaq bærbare computer. Sluk den bærbare computer og fjern strømkablet.

2 Luk LCD-skærmen og flip over Compaq. Tryk ned batterilåsen i toppen af ​​den bærbare computer, og skub det over indtil batteriet springer op. Træk batteriet ud.

3 Løsn og fjern de tre Phillips skruer placeret nær midten af ​​Compaq laptop. Anbring enden af ​​skruetrækker eller en negl nedenunder plast hukommelse dækslet. Lirke dækslet op og sæt den til side.

4 Find den firkantede, grønne mini PCI-modem i toppen af ​​hukommelsen rum. Greb den første antenne kabel fastgjort til toppen af ​​modemmet med et par spidstang. Træk antennen.

5 Fjern den anden antenne kabel med en tang. Skub til side plast støttemure faner placeret på de øverste og nederste kant mini PCI modem.

6 Skub modem ud af Compaq hukommelse rum. Sæt den nye mini PCI-modem i Compaq og erstatte fanerne.

7 Brug tang til at vedhæfte de to antennekabler til antenne-porte på toppen af ​​modemet. Sæt dækslet på Compaq og erstatte de tre skruer.

8 Skub batteriet ind i Compaq batteri port og tænd den bærbare computer. Vent til "Ny hardware fundet" prompt vises, og følg vejledningen på skærmen for at installere modemets driversoftware.

TIPS

  • Mini PCI modemer til din Compaq model laptop findes enten via Compaq eller online computer dele butikker.
  • Statisk elektricitet alvorlig skade nogen af ​​de hardware-komponenter i din Compaq laptop, fra mini-PCI-modem til hukommelsesmoduler. For at undgå elektrostatisk afladning bør du jorde dig selv, før du rører den nye mini PCI modem ved at trykke en metalgenstand rører jorden.

relaterede artikler