Sådan køber Second Life Linden Dollars

March 4

Den Linden dollar er en enhed af handel i online spillet "Second Life". Linden Research, det selskab, der skabte og administrerer spillet, gør den valuta til rådighed for sine spillere, så de kan købe varer og jord. Linden Research kører også LindeX Exchange, hvor spillerne kan gå til at købe Linden dollars for deres konto.

Instruktioner

1 Opret en Second Life-konto, hvis du ikke allerede har en. Du skal have en konto til at købe Linden dollars. Gå til secondlife.com og klik på "Deltag nu." Vælg en avatar, skal du vælge et navn og indtaste din e-mail-adresse, adgangskode og sikkerhedsspørgsmål. Klik på "Opret konto".

2 Gå til LindeX udveksling hjemmeside, som du kan finde på "secondlife.com/my/lindex." Indtast dit brugernavn og din adgangskode og klik på "Log ind".

3 Klik på "Konto" knappen i venstre side af hjemmesiden. Vælg "Faktureringsoplysninger" fra listen over indstillinger, der vises. Klik på "Opdater kreditkort info" for at gå til en skærm, hvor du kan indtaste dine kreditkortoplysninger. Klik på "Fortsæt til PayPal" for at logge ind på din PayPal-konto og knytte det til din Second Life-konto.

4 Klik på "Køb L $" fra listen af ​​emner i venstre side af hjemmesiden.

5 Indtast mængden af ​​Linden dollars du ønsker at købe ind i "Mængde på $ L" boks, eller skriv i mængden af ​​amerikanske dollars du ønsker at bruge i "omtrentlige pris i US $" boksen. De samlede omkostninger - i US dollars og herunder transaktionsgebyr - vises under tekstfelterne. Klik på "Køb nu!" at gøre dit køb.

6 Indtast dit brugernavn og adgangskode igen, og klik derefter på "Login".

7 Klik på knappen "Place Køb Order" for at fuldføre transaktionen. Når Linden Exchange finder en sælger for dig, vil din ordre være komplet og dine Linden dollars vil dukke op på din konto.