Sådan Fix en Lalmrnt5 Display Driver

May 3

Et display driver (såsom Ialmrnt5 display driver) giver din skærm til at interagere med dit operativsystem. Displayet lokomotivfører bruges til at gengive, hvad du ser på dit skrivebord og i applikationer. De fleste problemer med displayet kan fastsættes ved at bekræfte, at du har de nyeste drivere til rådighed, og at sikre, at driverne er installeret korrekt, mens ikke i konflikt med nogen tidligere installerede skærmdrivere. For alle drivere (ikke bare vise), er det vigtigt, at du fjerner de gamle, før du installerer nyere.

Instruktioner

Fjernelse tidligere drivere

1 Genstart computeren for at få adgang fejlsikret tilstand.

2 Notér splash skærmen (det første skærmbillede vises, når du tænder din computer). På det, vil du se den knap, der skal trykkes på for at få adgang fejlsikret tilstand. Det er generelt "F8", men det kan variere. Tryk på knappen umiddelbart efter velkomstbilledet forsvinder.

3 Vælg "Safe Mode" fra listen over Windows Opstart Options. Vent til fejlsikret tilstand skrivebordet for at starte. Det kan tage længere tid end du måske forventer. Når du bliver bedt, skal du vælge "Safe Mode" og ikke "Systemgendannelse".

4 Klik på "Denne Computer". Vælg "Administrer" fra drop-down menuen. Vent til "Computer Management" vinduet for at åbne.

5 Klik på "Enhedshåndtering". Find og dobbeltklik på "Lalmrnt5 skærmdriveren," Vælg "Driver" fanen øverst.

6 Klik på knappen "Fjern". Accepter advarslen, der popper op. Genstart Windows, når du bliver bedt om.

Geninstallation af driveren

7 Sæt lalmrnt5 skærmdriver disk. Hvis du ikke har det, skal du følge linket i Ressourcer til at downloade det direkte fra Intels hjemmeside.

8 Dobbeltklik på driveren fil.

9 Accepter vilkår og betingelser, og klik på "Næste". Når du bliver bedt, genstarte systemet. Efter genstart, vil din chauffør være operationelt.


relaterede artikler