Sådan får på Facebook uden at folk Knowing Jeg er online

June 10

Du elsker dine venner, men nogle gange du elsker privatliv mere. Du kan føle på samme måde om dine Facebook-venner. Ved at slå Facebook-chat og afstår fra udstationering, liking eller kommentere på noget, vil du være fuldstændig incognito, mens du nyder din Facebook-nyhedsfeed.

Stilhed er guld

Dit navn vises med en grøn prik ud for det i chatten sidebars af dine venner, hvilket indikerer, du er online. Klik på chatten sidebar med indstillinger menuen, som har et tandhjul ikon. Vælg "Slå Chat" til at fremstå som om du offline, fjerne din afslørende grøn prik for venner. Deaktivering chat er en to-vejs gade; vil du ikke se, hvem der ellers er på Facebook. Hvis nogen forsøger at chatte med dig, mens du er offline, budskabet går til dine Facebook-beskeder. Hvis du får vist meddelelsen, Facebook tidsstempler meddelelsen med dato og markerer det set, muligvis afsløre din hemmelige tilstedeværelse.

Tilpas chat Indstillinger

Hvis du vælger "Avancerede indstillinger" fra Facebook chat Options menu kan du tillade eller forhindre bestemte venner i at se, at du er online. Vælg en indstilling, og indtast et navn for at føje den til din liste.

Isoler Yourself

Facebooks ticker viser dine venners indlæg, kommentarer og lignende aktivitet i realtid. Når du kan lide et indlæg eller foto, måske en ven se det i ticker og ved, du er online. For total hemmeligholdelse, afstå fra at dele, kommentere eller smag noget under den tid, du ønsker at forblive inkognito. Indlæg og kommentarer er tidsstemplet også, så selvom din ven savner dig i ticker, vil hun vide, at du var online på det pågældende tidspunkt, du udstationeret. Når du er klar til at løfte sløret og være omgængelig, drej Facebook chat igen.