Sådan udskriver en Query i Access og VBA

March 31

En af de største fordele ved Microsoft Access er dens Windows-baseret interface, der giver brugerne mulighed for at designe forespørgsler uden en omfattende viden om Structured Query Language (SQL), programmeringssproget skabt i begyndelsen af ​​1970'erne til at indsamle oplysninger fra databaser. Adgangen er blevet forbedret i forhold til tidligere versioner af database-software ved at tillade brugere at udskrive forespørgsel detaljer uden at skulle skære og indsætte query sprog til tekstbehandlingsdokumenter, derefter udskrive. Brug af Database Strukturvisning værktøj kan brugerne nu udskrive rapporter viser forespørgslen egenskaber, sprog og relevant kolonne attributter.

Instruktioner

Udskrivning fra Access

1 Åbn forespørgslen. Vælg "Database Tools" -fanen øverst på skærmen.

2 Klik på "Database Strukturvisning" i midten af ​​fanen øverst.

3 Vælg den forespørgsel, du ønsker udskrevet ved at markere den relevante rubrik. Klik på "Ja", når Access fortæller dig at lukke forespørgslen.

4 Klik på "Udskriv" ikonet i øverste højre side af skærmen.

Udskrivning af en Query fra SQL-visning

5 Kør din forespørgsel. Gem det.

6 Klik på "Design View" ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen. Brug rullemenuen til at vælge "SQL View" valgmulighed.

7 Kopier SQL sprog vises i vinduet, derefter indsætte den til et tekstbehandlingsprogram fil. Print det.

Udskrivning af et Hele Query

8 Kør forespørgslen.

9 Klik på "Office" -knappen i øverste venstre hjørne af skærmen.

10 Vælg "Udskriv" fra drop-down menuen.

TIPS

  • Når du udskriver en hel forespørgsel, skal du sørge for, at du ikke vil få hundredvis af sider med resultater. Det er nogle gange bedre at vælge "Print Preview" og derefter vælge en række sider til udskrivning; sige, de første 10 eller 20 sider.

relaterede artikler