Sådan foretages fejlfinding en HP Bluetooth

January 25

Sådan foretages fejlfinding en HP Bluetooth


Mange HP-computere har indbygget Bluetooth-funktioner, som tillader disse computere skal forbindes til en række forskellige Bluetooth-aktiverede tilbehør, såsom headsets, tastaturer og mus, uden brug af ledninger. Ligesom mange computer funktioner, kan du nogle gange løbe ind i problemer ved hjælp af Bluetooth-tilbehør med HP computer. Fejlfinding en Bluetooth problem med din computer og korrigere det dog kan gøres på blot et par minutter.

Instruktioner

1 Sørg for at du har parret din Bluetooth-enhed med din computer. Du kan få adgang til menuen parringen på din HP computer ved at klikke på "Start" knappen, efterfulgt af "Control Panel" og derefter "Bluetooth". Klik på "Tilføj" under fanen enheder i Bluetooth-menuen for at starte parringen.

2 Sørg for at du bruger din Bluetooth-tilbehør inden for rækkevidde af din computer. De fleste Bluetooth-enheder har en rækkevidde på 15 til 30 fod. hvis du tager enheden uden for dette interval, vil det ikke længere være i stand til at kommunikere med din computer og vil ikke fungere. Prøv at flytte enheden tættere på computeren.

3 Check batterierne i din Bluetooth-enhed. Da Bluetooth-tilbehør ikke er tilsluttet fysisk til din computer, kan de ikke bruge computerens strøm til at drive. Prøv at skifte batterier på enheden, og se om det så kan kommunikere bedre med din computer.


relaterede artikler