Snyd Coinz på "Meez"

March 15

Snyd Coinz på "Meez"


Meez er et online community, der giver mulighed for at oprette en række avatarer eller tegn. Tilpas dine avatarer, så de er one-of-a-kind med skøre frisurer, søde anime tøj, cool, ud-af-denne-verden kæledyr og skøre møbler. Selvom Meez er en virtuel virkelighed, det har sin egen valuta kaldet "coinz." Brug coinz at accessorize dine avatarer.

Den rigtige måde

I Meez verden, behøver coinz ikke normalt kommer nemt. Du er nødt til at arbejde for at få dem, og som sandsynligvis gør spillet endnu mere spændende. Du får din første coinz når du tilmelder dig. Efter dette, at få flere coinz, du har at spille spil på den Meez hjemmeside. Saml et par coinz når du tilmelder dig til Meez postliste.

Spil Cheat

Hvis du er desperat for at få øjeblikkelig gratis coinz, besøg sektionen spil. Meez har nogle spil, som du ikke behøver at spille for at få de mønter, du har brug for. For eksempel, når du indlæser IndestructoCopter, alt hvad du skal gøre, er at komme til siden briefinger og afslutte spillet. Du får to coinz hver gang du starter spillet og holde op.

Meez Koder

Hvis du har brug let Meez penge, en af ​​de hurtigste måder at få det til at gå til Retail mig ikke at få en Meez kode. Indløs Meez koder til coinz. De fleste Meez koder har udløbsdatoer, så du måske nødt til at bruge dem med det samme at få mønter.

Meez Coin Hack

Den "Meez Coin Hack" er en af ​​de mest populære måder at få flere Meez coinz uden at spille spil på Meez hjemmeside. Den Meez Coin Hack er et gratis stykke software, som du nødt til at downloade for at få flere penge.