Sådan får Rural Internet Gennem Air Cards

July 29

Sådan får Rural Internet Gennem Air Cards


En AirCard er en computer enhed, der bruger et trådløst datatjeneste til at give brugere med high-speed internet adgang på deres bærbare pc'er. Den AirCard kommer i USB- og PCMIA hukommelse slot versioner, og det er fremstillet til forskellige cellulære udbydere såsom Sprint, Verizon og AT & T. Aircards der ofte bruges i landdistrikterne, hvor muligheder for internet service er begrænset på grund af fraværet af et kabel eller DSL-udbyder.

Instruktioner

1 Køb en AirCard fra en tjenesteudbyder, der har dækning i dit område, og abonnere på en trådløs pakke data service.

2 Slut AirCard til din computer via USB-porten eller kortstikket på siden af ​​den bærbare computer. Tænd computeren, og sæt cd-rom'en, der indgik i produktets emballage i computerens cd-drev. Følg anvisningerne for at installere den nødvendige software på din computer. Computeren vil nu være klar til at afhente de tilgængelige trådløse signal fra din tjenesteudbyder.

3 Få adgang til internettet ved at klikke på ikonet for din foretrukne internetbrowser. Nogle computere kan kræve, at du klikker på knappen "Start" og derefter vælge "Connect" fra pop-op-menuen.