Hvordan kan man øge Hits på en webside

November 30

Hvis du har en hjemmeside for personlig eller erhvervsmæssig brug, du ønsker at tiltrække så meget trafik som muligt. Når du får en masse hits på din webside, kan du tjene mere ved at køre en e-handel site eller via pay-per-click annoncering. Brug gratis eller betalt metoder til at drive web besøgende på dit websted.

Instruktioner

1 Fremstil SEO indhold. Search Engine Optimization indebærer skrive web kopi, der bevæger dig op i søgemaskinens resultater. Grundlæggende SEO regler omfatter skrive korte og koncise kopi med søgeord relateret til emnet drysses hele teksten samt i titlen.

2 Få links til dine websider. Spørg website besøgende til at indsende din webside sites som Digg og del.icio.us. Disse websteder giver brugerne mulighed for at linke til indhold, som de kan lide på nettet og dele dem med andre brugere Digg og del.icio.us.

3 Indsend indhold med links til din webside til andre websteder for at tiltrække dine egne hits. Forumindlæg, web grupper og blogs er en fantastisk måde at linke til din webside. Indsend et link til din webside så godt placere den inden for kommentarer, du indsender på nogen af ​​disse typer af lokaliteter.

4 Opret web-annoncer til dine sider. Annoncer din webside gennem affiliate sites og online klassificeret annoncer. Tilmeld dig med en service som Google Adwords. Du sætter reklame budget og Google placerer din web annonce med et link til din webside på relevante websteder.

5 Tilføj nogle kontroverser til indhold lagt ud på din webside. Breaking news, kan varme emner og celebrity sladder alle køre en masse hits til din webside.


relaterede artikler