Sådan redigeres billeder med Word

June 3

Sådan redigeres billeder med Word


Microsoft Word, i dens forskellige iterationer, er kendt for sine ord-databehandling, men det er også helt i stand, når det kommer til fotoredigering. Brug Word 2007 fanen "Indsæt", kan du placere et billede fra din computer i et dokument. Når billedet er på plads, kan du justere lysstyrke, kontrast og gennemsigtighed, re-størrelse eller beskære det, og tilføje specielle effekter.

Instruktioner

Lysstyrke, kontrast og gennemsigtighed

1 Vælg et billede, du vil ændre, ved at klikke på det. Under "Billedværktøjer", klik på fanen "Format". Under "Adjust" vælge "Brightness". Du kan derefter bruge dette værktøj til at ændre lysstyrken procentdel som du ønsker det. Klik på "Picture Correction Options" at eksperimentere med skyderen Lysstyrke.

2 Klik på "Kontrast" under "Adjust" gruppe til at ændre kontrasten i billedet. Klik på en kontrast procent eller flytte skyderen Kontrast under "Picture korrektion Options".

3 Ændre billedet gennemsigtighed for at kunne se tekst oven på det, lægge to billeder oven på hinanden eller til at skjule en del af billedet. Du kan kun foretage én farve i et billede gennemsigtig. For at gøre dette, skal du vælge billedet. I den samme "Adjust" gruppe under fanen "Format", klik på "Omfarv." Klik på "Set Transparent Color" og klik den farve, du ønsker at være gennemsigtig.

Ændring af størrelse og beskæring

4 Resize et billede manuelt ved at klikke på billedet, du vil tilpasse. Træk dimensionering markøren væk fra centrum af objektet til at øge størrelsen eller mod midten for at formindske den. Hold "Shift", mens du gør dette for at holde billedets proportioner. For at holde midten af ​​billedet på samme sted, hold "Ctrl", mens du trækker markøren dimensionering.

5 Tilpas størrelsen på billedet til en bestemt størrelse. Klik på billedet og vælg fanen "Format". Under "Størrelse", indtaste højde og vægt, som du ønsker. I "Size" gruppe, klikke på det lille blå ikon for at starte "Size" dialogboksen. På fanen "Størrelse", fjerne markeringen i feltet "Lås Aspect Ratio" under "Scale".

6 Beskære et billede, som reducerer sin størrelse og samtidig fjerne dele, du ikke ønsker. Vælg billedet, og klik på fanen "Format". Under "Størrelse, klik på" Crop ". Træk beskæring håndtaget på den ene side af billedet indad. Tryk på" Ctrl ", mens du gør dette for at beskære to sider ligeligt.

Billedeffekter

7 Klik på det billede, du vil redigere.

8 På fanen "Format", klik på "Picture Effects" i "Picture Styles" gruppe.

9 Vælg den ønskede effekt. Vælg mellem en forudindstillet kombination af effekter - skygge, refleksion, glød, blød kant, facet og andre. Pege på den type effekt, du ønsker, og vælg den variant, du kan lide.

TIPS

  • Disse trin er blot nogle få blandt de mange måder, du kan redigere billeder i Microsoft Word. Efter indsættelse et billede, skal du klikke på fanen "Format" til at eksperimentere med en række forskellige ændringer, du kan gøre.
  • Denne proces gælder for Word 2007, men bruger lignende skridt i Word 2003 til at redigere billeder. Brug menuen "Indsæt" for at indsætte et billede. For at redigere et billede, vælge det og bruge "Picture" værktøjslinjen for at beskære, ændre lysstyrke og kontrast og skabe gennemsigtige område. Word 2007 har mange flere redigeringsfunktioner tilgængelige end tidligere versioner af Word.

relaterede artikler