Sådan bruges Nemme i Windows XP

September 15

Nemme er en måde at nappe Windows Vista-bootloader. Hovedformålet med Nemme er at ændre Windows Vista-bootloader for en multiboot miljø. Tilføjelse din Windows XP-partition kan være en meget enklere proces ved hjælp af dette gratis program. Uanset om du vil installere en Windows XP-partition eller du ønsker at få adgang til XP-partition Windows Vista gemmer sig, kan du justere Windows Vista bootloader med Nemme at give mulighed for en dual-boot miljø.

Instruktioner

1 Hent og installer Nemme. Klik på "Jeg accepterer" til licensaftalen og "Næste" for at installere på standardplaceringen. installationsguiden vil gøre resten.

2 Klik på "Vis indstillinger".

3 Skift Standard OS til "Windows Vista." Operativsystemet at associere indstillingerne med skulle være Windows Vista også. Vælg det drev, hvor Windows Vista er installeret under "Drive". Skriv "Windows Vista" i feltet Navn og trykke på "Gem indstillinger".

4 Klik på "Tilføj / fjern poster."

5 Under Tilføj en post, skal du vælge "Windows" fanen. Vælg det drev, hvor Windows Vista er installeret. Skriv "Windows Vista" i feltet Navn og trykke på "Tilføj post."

6 Under Tilføj en post, skal du vælge "Windows" fanen. Vælg det drev, hvor Windows XP er installeret. Skriv "Windows XP" i feltet Navn og trykke på "Tilføj post."

7 Afslut Nemme og genstarte computeren for at blive præsenteret for en multiboot option skærm til Windows XP og Windows Vista.

TIPS

  • Du kan navngive operativsystemer noget, du ønsker.
  • Du kan vælge at gøre Windows XP din standard operativsystem, hvis du vil have i stedet for Windows Vista.
  • Vær sikker på at vælge den rigtige drev til både Vista og XP eller systemerne vil ikke starte korrekt.