Hvordan at oprette din egen Forum hjemmeside gratis

March 7

Fora er det samme som opslagstavler. Brugere får lov til at diskutere et givent emne og reagere på andre emner. Oprettelse af et forum hjemmeside er en god idé, fordi det giver mulighed for besøgende at blive involveret med hjemmesiden og diskussionsemne. Du kan oprette en forum hjemmeside gratis og få det op at køre i løbet af få minutter.

Instruktioner

1 Besøg Forumotion hjemmeside (se Referencer nedenfor for link).

2 Vælg fanen af ​​forummet version, du gerne vil bruge. Vælg mellem phpBB3, phpBB2, Invision eller PunBB (se Resources nedenfor for en sammenligning af funktioner).

3 Vælg en stil til dit forum website. Du kan se et eksempel på hver stil ved at klikke på linket "Preview" ved siden af ​​titlen på den stil. Vælg en stilart ved at klikke den lille cirkel ved siden af ​​titlen. Klik på "Fortsæt" pil nederst på skærmen.

4 Indtast titlen på dit forum hjemmeside og indeholde en beskrivelse. Vælg webadressen for dit websted og subdomæne. Der er snesevis af underdomæner til at vælge fra (yoursite.forummotion.net, yoursite.darkbb.com, yoursite.find-forum.net). Vælg det vigtigste sprog for dit forum og din tidszone.

5 Tilføj en gyldig e-mail-adresse og vælge en adgangskode for at få adgang til dit forum kontrolpanel. Læs og accepter vilkårene og betingelserne for at bruge Forumotion hjemmeside. Klik på "Fortsæt" pil nederst på skærmen.

6 Læs de vigtige oplysninger, som Forumotion. Disse oplysninger omfatter alle de elementer og adfærd, der ikke vil blive tolereret af Forumotion hjemmeside. Indtast din adgangskode, og klik på "Fortsæt" pil en gang mere.

7 Modtag dit forum websted link på næste side. Tilføj URL til din hjemmeside eller sende det til dine venner, så de kan begynde drøftelserne om dit nye forum website.


relaterede artikler