Har du nødt til at have telefon eller kabel-service for High Speed ​​Internet?

October 21

Højhastigheds-internet giver brugerne mulighed for at få større, hurtigere adgang til internetindhold i forhold til en dial-up forbindelse. Disse tjenester, selv om, er ofte tilbydes af kabel og telefon selskaber. Telefon eller kabel-service er ikke nødvendigt at have højhastigheds internet.

Typer af High Speed ​​Internet

For kabel internet, kabel linje skal komme i at levere data til internettet. Hastigheder for kabel Internet kan variere afhængigt af hvilken hastighed brugeren ønsker. Ofte hvis der er flere brugere i samme område med det samme kabel Internet, kan hastigheden langsommere.

DSL giver internettet via en telefonlinje. Dataene er forbundet til et DSL modem, som igen er forbundet til computeren. Et DSL linje har en mere stabil forbindelse, fordi hver linje er som at have en separat netværk.

Der er også fiberoptik. Fiber optik kræver ligeledes et modem, men er ofte meget hurtigere end enten DSL eller kabel. En anden mulighed er en trådløs højhastigheds internet udbyder. Disse hastigheder er begrænset af, hvor meget data en ISP kan sende og hvor meget et netværkskort kan modtage.

separate Providers

Internet Service Provider (ISP) kan være uafhængig af telefonen eller kabel-udbyder. En person kunne få kabel service fra ét selskab, men har high-speed internet med et andet selskab. En person kunne endda få high-speed internet uden anden tjeneste. Det er virkelig afhænger af, hvilken form for high-speed internet brugeren ønsker.

Overvejelser

Bare fordi en bruger har kabel Internet, er han eller hun ikke er forpligtet til også få kabel-service. Det samme gælder for DSL og telefon tjenesten. Mange udbydere imidlertid give pakkeløsninger på internettet, telefon og kabel, som kan bidrage til at spare penge i forhold til at købe de tre tjenester separat.

Fordele

Fordelene ved ikke at skulle melde sig til andre tjenester for at få High Speed ​​Internet er, at en bruger kan vælge og vrage, hvilke tjenester er nødvendige eller ønskede, og ikke behøver at betale for andre tjenester, bare fordi de er bundtet. For eksempel kan en person få satellit-tv og DSL, men ikke får en telefonlinje, hvis han eller hun ikke ønsker det.

Misforståelser

Højere hastigheder på internettet, er ikke altid nødvendigt. Nogle internetudbyders tilbud hastigheder, der ville være et godt stykke over, hvad der er nødvendigt for normal brug. Høj Internet hastighed er nyttig til hurtig browsing eller ser videoer online, men de højeste hastigheder er kun virkelig nyttige for tung download eller upload, eller eventuelt for online gaming.


relaterede artikler