Sådan hente slettede e-mails fra Microsoft Outlook

November 3

Sådan hente slettede e-mails fra Microsoft Outlook


Den utilsigtet sletning af en e-mail er et fælles problem med Outlook-brugere. I stedet for at klikke på svar eller fremad ikon, du ved et uheld ramte slet ikon og e-mail er væk fra din indbakke eller mappe. Imidlertid er e-mail ikke nødvendigvis slettet permanent. For at hjælpe brugere med dette problem har Microsoft Outlook implementeret en totrins-system for permanent at slette en e-mail.

Instruktioner

Slettet post mappe

1 Åbn din e-mail-mapper. Du kan gøre dette ved at vælge "Mappeliste" under til "Go" i menuen øverst.

2 Vælg "slettet post" mappe. Denne mappe indeholder elementer, der er blevet slettet fra din indbakke. Rul gennem dine slettede elementer, indtil du finder den e-mail, du vil hente.

3 Højreklik på e-mail og vælg muligheden for at flytte til en mappe. Vælg "Indbakke" og klik på "OK".

Gendan slettet post

4 Vælg "Funktioner" i menuen og derefter "Gendan slettet post." Afhængigt af dine e-mail-indstillinger, kan du have Outlook er konfigureret til at tømme mappen Slettet post, når du afslutter programmet. Hvis du ikke kan finde e-mailen i din mappen Slettet post, kan du være i stand til at hente den ved hjælp af gendanne slettede elementer handling, som vil vise dig, e-mails, der blev slettet fra din mappen Slettet post.

5 Rul gennem listen over slettede elementer, der er genereret. Når du finder din email, markere det og vælge at gendanne de valgte emner. E-mailen vil blive returneret til din mappen Slettet post.

6 Vælg "slettet post" mappe og find din email. Højreklik på e-mail og vælge muligheden for at flytte den til en mappe. Vælg "Indbakke" og klik på "OK".

TIPS

  • For erhvervslivet Outlook software, skal du kontakte din it-afdeling for at se, om det har serveren er konfigureret til at gemme e-mails.
  • For personlig Outlook software, når din e-mail bliver slettet fra dine gendannede slettede elementer, det kan ikke hentes.