Sådan Udskift en CD / DVD-brænder i Laptops

March 5

Sådan Udskift en CD / DVD-brænder i Laptops


Ligegyldigt hvad mærke eller model laptop du ejer, kan have en arbejdsgruppe cd- eller dvd-brænder være en stor hjælp. Med en cd eller dvd-brænder, kan du hurtigt og nemt sikkerhedskopiere dine billeder, musik og andre filer, der giver værdifuld beskyttelse i tilfælde af en computer crash eller tyveri. Hvis din bærbare computer oprindeligt kom med kun en cd eller dvd-læser, eller hvis den aktuelle brænder ikke længere fungerer, kan du erstatte det køre selv og spare en masse penge.

Instruktioner

1 Luk den bærbare computer ned, og tag netledningen fra bagsiden. Skub batteriet udløserhåndtag til ulåst position, og fjern batteriet.

2 Hold eject-knappen på cd- eller dvd-drev med den ene hånd, mens du kigger på bunden af ​​den bærbare computer. Find de skruer, der holder cd eller dvd-drev til sagen og fjerne dem.

3 Tag fat i eksisterende cd eller dvd-drevet af frontdækslet, og træk den lige ud af den bærbare computer. Sæt den nye cd eller dvd-brænder i samme rum, og skub den fast, indtil den stopper. Sæt skruerne i bunden af ​​sagen.