Sådan bruges værktøjet Maske i Adobe Illustrator

January 25

En gradient mesh er en måde at påføre flere forløb til et objekt. Brug af gradient mesh værktøj i Adobe Illustrator, kan du skabe realistiske udseende billeder med forskellige farver og sømløse overgange. Følg disse trin, og du vil være i stand til at anvende en gradient mesh til ethvert objekt eller bitmap billede i Adobe Illustrator.

Instruktioner

1 Brug den sorte pil i Adobe Illustrator Toolbox for at vælge det billede, du vil konvertere til en gradient mesh.

2 Vælg Mesh værktøj fra værktøjskassen i Adobe Illustrator. Den Mesh værktøj er den knap, der ligner en buet gitter.

3 Klik på objektet for at placere hver maske punkt. Brug Anker-Point-Converter værktøj til at åbne maskepunkter. Efter åbning, kan du bruge dette værktøj til at forårsage linjerne til kurve.

4 Vælg den hvide pil fra Værktøjskassen i Adobe Illustrator. Klik på nogle af de maskepunkter. Disse punkter vil blive vist som den mørkeste farve på billedet.

5 Åbn Farveprøver palle. Hvis det ikke allerede er åben, kan du åbne det via menuen i Windows øverst på skærmen i Adobe Illustrator.

6 Træk en farve fra paletten over en maskepunkt. Hvor end du placerer farveprøve, vil denne farve vises den mørkeste og det vil lysne, da den bevæger sig længe mesh gradient linjer.

7 Tilføj en farve gradient ved blot at trække en anden farveprøve på din gradient mesh objekt.

TIPS

  • Hvis du ønsker at bevare det originale billede, kopiere billedet og indsætte i andre steder på dokumentet eller i et nyt dokument, før du bruger værktøjet Maske.

relaterede artikler