Sådan Burn en dvd i bredformat

February 27

Sådan Burn en dvd i bredformat


Du kan bruge Windows DVD Maker til at brænde en dvd i bredformat. Programmet leveres med Windows og lader dig vælge mellem at brænde en disk i 4: 3 eller 16: 9 format. 16: 9 er en standard widescreen format, der anvendes til dette formål. Dette program gør det nemt at brænde en dvd uden at købe yderligere software til din computer. Du kan brænde hjemmevideoer, præsentation videoer og andre projekter, så længe din computer har et DVD-optager er tilsluttet det eller indbygget.

Instruktioner

1 Klik på "Start", "Alle programmer" og "Windows DVD Maker." Klik på "Vælg billeder og videoer", når velkomstskærmen vises.

2 Klik på "Indstillinger" og "16: 9" i afsnittet "DVD aspekt ratio". Klik på "OK". Klik på "Tilføj emner."

3 Gennemse din computer for at finde den video, du vil brænde til DVD. Brug indikatoren i nederste venstre hjørne af vinduet for at sikre, at alle de videoer, du har valgt, vil være på én disk.

4 Klik på "Næste" og vælge en menu stil for dvd'en. Klik på "Burn" og indsætte en dvd i computerens diskdrev. Vent på disken, der skal oprettes, hvilket kan tage op til flere timer, afhængigt af længden af ​​dit projekt.

TIPS

  • Du skal bruge disken format (+ R eller -R), der passer til dit dvd-drev. Denne information kan findes på forsiden af ​​drevet eller i dokumentationen.