Sådan POP My Yahoo Plus Brug af Microsoft Mail i Windows Vista

February 6

Sådan POP My Yahoo Plus Brug af Microsoft Mail i Windows Vista


Microsoft Mail er standard email klient følger med Windows Vista. Det blev efterfulgt af Outlook Express i Windows XP, og afløst af Windows Live Mail i Windows 7. Regelmæssige brugere af Yahoo online e-mail-tjeneste ikke har mulighed for at bruge eksterne mail-klienter, men abonnenter på Yahoo Mail Plus kan bruge POP3-protokollen til sende og modtage e-mail med kunder som Microsoft mail. Processen er trættende, men ikke overdrevent vanskelig. Har din Yahoo e-mail-adresse, brugernavn og password klar inden starten.

Instruktioner

1 Tænd computeren og log ind. Tryk på knappen "Start", og skriv "Mail". Klik på "Microsoft Mail" genvejen i startmenuen.

2 Klik på "Funktioner" og derefter "Konti". Klik på "Tilføj" og derefter klikke "E-mail-konto" og klik på "Næste".

3 Indtast et kontonavn i "Vist navn" feltet. Dette er ikke loginoplysninger, det er simpelthen en betegnelse for Microsoft Mail. Du vil måske kalde det "Yahoo Mail" eller dit eget navn. Klik på "Næste".

4 Indtast din Yahoo e-mail-adresse, herunder den "@ yahoo.com" suffiks. Klik på "Næste". I menuen drop-down, skal du vælge "POP3". I "Server til indgående post" feltet, skriv "plus.pop.mail.yahoo.com." I "Server til udgående post" feltet, skriv "plus.smtp.mail.yahoo.com." Klik på "Næste".

5 Indtast dit Yahoo login-navn og adgangskode i de relevante felter. Brug blot din login; ikke tilføje "@ yahoo.com" til enden. Hvis du ikke ønsker at indtaste din adgangskode, hver gang Windows Mail genstarter, skal du klikke på feltet ud for "Husk adgangskode". Klik på "Næste".

6 Klik på den konto, du oprettede i vinduet Konti. Klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Servere". Klik på feltet ud for "Min server kræver godkendelse" og derefter klikke på fanen "Avanceret".

7 Indtast "465" i "udgående post" -feltet i Server Port afsnittet Tal. Indtast "995" i "indgående post" feltet. I begge felter, skal du klikke på feltet ud for "Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)." Klik på "OK" og derefter "Close". Din mailkonto er nu konfigureret, og du kan tjekke din mail når som helst.


relaterede artikler