Sådan Konverter M4P til MP3 gratis med software

March 28

Sådan Konverter M4P til MP3 gratis med software


Der er mange gratis programmer, der vil gøre dig i stand til at konvertere dine M4P filer til MP3-format. Disse programmer ikke virkelig konvertere filerne; de simpelthen optage hvad lyd computeren spiller og producerer en MP3 - eller en anden filtype - fra optagelse. Slutresultatet er det samme, men: den musik, der engang var låst i den restriktive og frustrerende M4P format vil være i den mere brugervenlig MP3-format. Udførelse konverteringen er så simpelt som at downloade og installere den gratis software, og derefter bruge den til at optage din musik som en MP3.

Instruktioner

1 Vælg en lyd program til at downloade og installere. Der er flere muligheder til rådighed online; du kan få adgang til en liste over populære dem via linket i afsnittet Ressourcer nedenfor. Når man læser om de enkelte indstillinger, skal du sørge for, at det kan optage "hvad du hører", før du henter og installerer det på din computer.

2 Start audio program, du har downloadet og installeret. Opret en ny fil MP3-fil og forberede sig på at optage musik til den. Du kan som regel gøre dette ved at klikke på menuen "Filer", vælge "Ny", og vælge MP3-format som den nye filtype.

3 Skift indspilningsindstillinger til "hvad du hører", eller hvad sætning softwareprogrammet bruger til at angive, at det vil optage lyden, at din computer spiller.

4 Begynd optagelse af lyd data til den nye MP3-fil, du har oprettet. Mens audio software optegnelser, afspille M4P fil, du vil konvertere. Når M4P fil er færdig med at spille, skal du stoppe optagelsen og gemme MP3-fil ved hjælp af hvad navn, du gerne vil. Du vil nu have en MP3 version af M4P du spillede.


relaterede artikler