Hvordan installerer jeg en Audio Driver på en Dell-computer?

September 10

En enhedsdriver er et stykke software, der instruerer din computers operativsystem og applikationer, hvordan man kommunikere med en hardwareenhed. Dell-computere kræver en driver til enhver lydkort installeret; uden den rette driver, vil computeren ikke være i stand til at sende de korrekte lydsignaler til højttalere eller hovedtelefoner. Du kan downloade en kompatibel audio driver til din computer fra Dells supportwebsted.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser, gå til support.dell.com, og klik "Drivers & Downloads."

2 Klik på "Indtast en kode," skriv din computers servicekode i tekstfeltet, og klik på "Go". Du kan finde etiketten indeholder dit servicekoden på ryggen eller siden panel af en Dell desktop og bunden af ​​en Dell bærbar eller netbook.

3 Klik på "Operating System" drop-down boksen og vælge den version af Windows, der er installeret på din computer.

4 Rul ned til afsnittet "Lyd" på listen over drivere, og klik på knappen "Download" ud for den audio driver, du har brug for.

5 Naviger til den mappe, du har hentet driveren til og dobbeltklik på føreren programmet. Klik på "Fortsæt" og derefter "OK" for at begynde at installere din lyd driver. Hvis bedt om at oprette en ny mappe, skal du klikke på "Ja".

6 Klik på "OK" og følg installationsprogrammet beder, der vises på skærmen for at afslutte installationen af ​​dine lyd drivere på din computer.