LimeWire Vs. Frost Wire

September 28

Hvis du er en livslang LimeWire bruger, kan du spekulerer på, hvad FrostWire handler om, og hvordan det skal sammenlignes med LimeWire. FrostWire blev skabt, fordi mange LimeWire entusiaster frygtede ændringer i LimeWire ville forhindre dem i at downloade ophavsretligt beskyttede filer. Begge ansøgninger er cross-platform, Java-baserede programmer, der opretter forbindelse til Gnutella P2P-netværk. Begge har lignende grænseflader så godt.

versioner LimeWire

LimeWire kommer i to versioner --- Basic og Pro. Den grundlæggende version er tilgængelig gratis, men mangler et par funktioner, herunder "turboladede downloads." Basic versionen begrænser kunstigt download hastighed at hjælpe med at sælge Pro-versionen. FrostWire, derimod, er simpelthen frit; den gratis version er den eneste version. FrostWire omfatter de fleste af LimeWire Pro funktioner, mangler kun den tekniske support LimeWire tilbyder for et årligt gebyr. Som sådan kan FrostWire betragtes som en gratis version af LimeWire Pro uden teknisk support.

Open Source

FrostWire er "open source". Det betyder, at alle kan læse og redigere koden, forudsat at de til gengæld deler de ændringer, de foretager. Open source programmer er typisk gratis, og FrostWire er ingen undtagelse. Open source-programmer har også hold af frivillige, der giver sikkerhed og andre opdateringer, og igen FrostWire er ingen undtagelse på denne optælling enten --- det FrostWire projektet er, som den skrivende stund, et aktivt projekt med regelmæssige opdateringer.

Chatrum

En funktion FrostWire har at LimeWire, Basic eller Pro, mangler fuldstændigt et chatrum. Diskuter dine fil-deling søgninger med andre FrostWire brugere, måske endda anmode bestemte filer fra folk, der kan have tid på deres harddisk udelt. Dette er også praktisk, hvis du løber ind i problemer med FrostWire, da en person i chatten kan allerede fundet en løsning på dit problem.

Ask.com Toolbar

Windows-versionen af ​​FrostWire, som standard, vil installere Ask.com værktøjslinjen og indstille Ask.com som din standardsøgemaskine. Mens du kan fravælge ved blot at klikke et checkpoint, kan dette være irriterende, hvis du glemmer at fravælge og ikke kan lide Ask.com tjenester. Det er også noget at overveje, hvis du ikke kan lide programmer, der sammensætter relateret software på princippet.

Sikkerhed Bekymringer

Gnutella-netværket er kendt for sin høje koncentration af virus og malware. Hverken LimeWire eller FrostWire er immun over for dette. Vær sikker på at scanne alle filer, du henter fra en af ​​disse programmer med en virus scanner, før du åbner dem.


relaterede artikler