Sådan oprettes en Login side med Flash CS3

July 30

Sådan oprettes en Login side med Flash CS3


For at skabe en velbygget webside, er det vigtigt at lave en login-side, der er både æstetisk tiltalende og intuitiv for dine brugere. Flash CS3 giver brugerne en enkel grænseflade, der giver dem mulighed for at tilpasse deres login-side til deres smag og individuelle behov. Mens du opretter et login side ved hjælp af denne software kan lyde svært, det er faktisk ganske enkel, hvis du følger de korrekte anvisninger.

Instruktioner

1 På den øverste menu, vælg "Filer", "Ny" og "Blank Page" fra de tilgængelige muligheder for at åbne en tom side. Brug dine Dreamweaver værktøjer, oprette layoutet på din side i henhold til dine individuelle behov og præferencer. Placer indsætningspunktet for HTML-formular, hvor du ønsker det skal vises, når siden åbnes. En tom formular vises på siden.

2 Navngive HTML-formular ved at vælge <form> tagget nederst på skærmen. Dette vil åbne Property inspektør og vil bede dig om at indtaste et navn ind i feltet. Bemærk: Du behøver ikke at indtaste en "handling" eller "metode" attribut til denne formular som "Log ind Bruger" adfærd er allerede forudindstillet.

3 Indtast en "username" og "password" tekstfeltet i formularen ved at vælge "Indsæt", "Form" og "Tekst" fra den øverste menu. Tilføj de nødvendige etiketter til hvert felt og line dem op ved at placere dem inde i HTML-tabel og indstilling grænsen attribut til nul. Tilføj en knap "Send" til bunden af ​​formen med de samme metoder, der anvendes til at indtaste "username" og "password" felter.


relaterede artikler