Hvordan kan jeg sætte min cPanel Email til Videresend My cPanel Emails & slette dem fra serveren?

June 12

Hvordan kan jeg sætte min cPanel Email til Videresend My cPanel Emails & slette dem fra serveren?


Hvis du administrerer hjemmesider, har du højst sandsynligt har oprettet en e-mail-konto for hver en gennem din udbyder s cPanel grænseflade og konfigureret din server til at videresende meddelelser sendt til disse konti til en primær e-mail-adresse, som du tjekker regelmæssigt. Problemet med dette er, at en kopi af hver videresendte meddelelse forbliver på din server, forbrugende sine ressourcer. Slet e-mail-konto og holde speditør at løse dette problem.

Instruktioner

1 Klik på "E-mail-konti" ikonet under "Mail" overskrift i din hosting udbyders cPanel grænseflade.

2 Klik på linket "Slet" ud for en e-mail-konto til at fjerne kontoen fra serveren. Hvis du allerede har konfigureret en speditør for denne e-mail-konto, stoppe her. Hvis ikke, skal du fortsætte til næste trin.

3 Klik på "Home" ikonet øverst på siden.

4 Retur til afsnittet "Mail", og klik på "Udkørselsmaskine".

5 Klik på "Tilføj Forwarder" nederst på listen over speditører.

6 Klik på "Adresse Videresend" feltet, og skriv e-mailadresse, du vil videresende beskeder fra. Vælg det domæne er forbundet med den e-mailadresse ved hjælp af drop-down menuen ved siden af ​​feltet.

7 Vælg "Videresend til e-mail-adresse" radio -knappen og skriv e-mailadresse, meddelelser skal sendes til.

8 Klik på "Tilføj Forwarder".

TIPS

  • Sletning af en e-mail-konto vil også slette indholdet af denne kontos indbakke. Hvis du lagring af meddelelser på din server, sende dem til din primære e-mail-konto, før du sletter kontoen i cPanel.

relaterede artikler