Sådan opdaterer båndbredde brug i Kloxo

April 15

Kloxo er en web-hosting kontrolpanel, der er oprettet og vedligeholdes specielt til web-hosting virksomheder og forhandler hosting konti. Med Kloxo, kan en forhandler oprette brugerdefinerede regnskaber for hvert hosting kunde, og sikre, at hver kunde har tilstrækkelige ressourcer. En af de vigtigste ressourcer, som forhandlere har brug for at kontrollere, er båndbredde. En klient hjemmeside, eller endda hele forhandler-serveren, kan gå ned, hvis båndbredde forkert er allokeret. Kloxo indeholder en enkel grænseflade, der gør det nemt at allokere og opdatere båndbredde for enhver konto.

Instruktioner

1 Skriv adressen på forhandler hosting server konto efterfulgt af et kolon, og antallet 7778. Alternativt kan du følge de anvisninger, som serveren ejer eller datacenter adgang til Kloxo forhandler konto kontrolpanel. Indtast brugernavn og adgangskode i de relevante felter og klik på knappen "Log ind", hvis et login vises.

2 Klik på "Kunder" -ikonet, som er den tredje ikon fra venstre i "Administration" sektionen øverst i Kloxo kontrolpanelet. Vent til din liste over kunder til at blive vist, som kun bør tage et par sekunder.

3 Klik på rekorden for den kunde, hvis båndbredde, du har brug for at opdatere. Vent et par sekunder for kunden administration ikon menu vises.

4 Klik på "Limit" ikon, som er det andet ikon til venstre i den anden (nederst) række af toppen "Administration" i menuen klient. Vent kortvarigt for listen over variable felter skal vises.

5 Indtast antallet af megabyte båndbredde, du ønsker at tildele for denne klient om måneden i "Traffic (mb / måned)" feltet, som er tredje fra toppen på listen over klient variable felter. Eller, kan du tjekke "Ubegrænset" for ubegrænset båndbredde.

6 Rul ned til slutningen af ​​siden af ​​felter og klik på knappen "Opdater".

7 Klik på "Home (forhandler)" øverst til venstre på kundens side for at vende tilbage til Kloxo kontrolpanelet hjemmeside. Eller klik "kunder" til højre for "Home (forhandler)" bede, hvis du vil opdatere indstillingerne for båndbredde til yderligere kunder.