Hvordan man skriver en bog Brug Microsoft Word

February 20

Microsoft Word 2013 er en fremragende bog skriftligt værktøj - så længe du holder dig til at skrive tekst til bogens kapitler. Det er mindre end stjernernes at håndtere opgaver som redigering forsidebilleder og positionering objekter til præcise side placeringer hurtigt. Lad ikke disse begrænsninger stoppe dig, fordi du rent faktisk kan bruge Word til at skrive en bog, hvis du ikke har andre desktop publishing programmer til at hjælpe dig. Microsoft pakket en overraskende række værktøjer i sin tekstbehandlingsprogram, der forenkler din skriftligt opgave, og hjælper dig med at oprette en bog, du vil være stolt over at dele med verden.

Grundlæggende værktøjer Du bruger ofte

Forfattere har ofte mål ord tæller og Word ord counter skærme, der vigtige tal på statuslinjen som du skriver. Hvis du har brug ordet tæller for en specifik blok af tekst, markere det for at se dette nummer. Selvom du sandsynligvis ikke vil bruge en halv snes skrifttyper for at skabe din bog, Word kan du anvende enhver skrifttype på din computer til tekst, du vælger. Når du har valgt tekst, kan du gøre det fed, kursiv eller understregning det hurtigt ved at klikke på den relevante knap på pop-up menu, der vises. De fleste bøger er ikke 8,5 med 11 inches, standard sidestørrelse, du ser i Word. Du kan skifte til en ny størrelse fra fanen Sidelayout. Denne fane har også kontroller, justere margener, indrykning og afstand mellem afsnit. Disse er kritiske egenskaber, du bliver nødt til at justere for at skabe et professionelt udseende bog.

Identificer dine kapitler

Kritiske bog elementer, såsom kapiteloverskrifter, er blot et par klik væk, når du opretter en bog bruger Word. Tilføj et kapitel overskrift ved at fremhæve tekst, klikke på "Home" og vælge en overskrift stil du kan lide. Hvis du ikke kan lide nogen, du ser, skal du klikke på "Opret en Style" for at oprette en. Du kan også ændre en overskrift s skriftstørrelse øjeblikkeligt fra menuen Størrelse Font.

Find nåle i høstakken

Uanset hvilken type bog, du skriver, vil du sandsynligvis nødt til at søge efter bestemt tekst én dag. Word magtfulde Fin og erstat værktøjer hjælper dig med at finde alle forekomster af et ord eller en sætning hurtigt og erstatte dem med nye tekst, hvis du vil. For eksempel, hvis du beslutter at ændre navnet på en af ​​dine karakterer fra "Jennifer" til "Jennifer Lou", kan du gøre det samme på den Erstat funktionen.

Sig det med stil

Word grammatikkontrol er en uvurderlig hjælp til at kontrollere din bog for stavefejl og grammatiske fejl. Når du justerer indstillingerne Proofing korrekt, at programmet kontrollerer selv din bog for stil spørgsmål, og beregner en læsbarhed score, der viser, hvor læsbar din bog er. Du kan også justere Indstillinger for Autokorrektur, der giver Word at rette fejl, mens du skriver.

Glem ikke de indviklede Detaljer

Mange bøger indeholder andre elementer foruden tekst og fotos. En børnebog, for eksempel, kan have stjerner og andre små figurer. Tilføj dem hvor som helst ved at vælge en fra Word Indsæt fane. Denne fane har også en knap, der gør det muligt at indsætte tabeller og SmartArt. Gennemgå nogle af Form og SmartArt prøver, fordi de kan inspirere dig til at tilføje dem til dele af din bog.

Dazzle dem med din Cover

I en verden, hvor nogle mennesker virkelig dømme en bog på dens omslag, er det vigtigt at skabe en imponerende én. Du kan gøre det ved at tilføje et foto til en side og overlejring af det med bogens titel, dit navn og anden tekst, du gerne vil blive vist der. Tilføj tekst ved at indsætte tekstbokse oven på dit billede og skrive din tekst der. Juster tekstens horisontale position ved at klikke på en af ​​tilpasningen værktøjer i båndet s § sektion. Word image-redigeringsmuligheder er begrænsede. Men formatering værktøjer som Shadow, Glow, Refleksion, 3D-rotation og kunstneriske effekter hjælper du slå almindelige billeder til spektakulære dem, der kan gøre din bog cover skiller sig ud.

Registrer ændringer: Din Indbygget Safety Net

Du behøver ikke at bekymre dig om at miste det glimrende sektion, du skrev tidligere, hvis du bruger Word Registrer ændringer funktion. Det holder styr på alle ændringer og giver dig mulighed for at vende tilbage til tidligere dokumenter stat til enhver tid. For eksempel, hvis du sletter en sætning, en dag, kan du sætte den tilbage en anden, hvis du vil. Du kan også finde denne funktion nyttigt, hvis mere end én person arbejder på bogen, eller når du arbejder med en editor. Registrer ændringer kan vise dig, der gjorde opdateringer til teksten.

Giv mig en pause

Word hjælper dig også med at spare tid ved at indsætte sideskift for dig, når din tekst overskrider den side, du er på, og når du slutter et kapitel. Du kan også indsætte sideskift manuelt. Du kan også finde kolonne pauser nyttigt, hvis din bog skal vise tekst i kolonner. Sektionsskift hjælpe dig adskille oplysninger på en enkelt side. Hver pause kan have sine egne sidefødder og overskrifter.

Andre Essential Word Værktøj

Hvis din bog har brug krydshenvisninger og et indeks, kan Word bygge dem for dig. Den indsætter også sidenumre automatisk og hjælper dig med at oprette en bibliografi med referencemateriale du brugte til at skrive bogen. Et af de vigtigste elementer i en bog er indholdsfortegnelsen. Word hjælper dig med at opbygge en, når du tilføjer overskriftstypografier til din tekst. Programmet finder disse overskrifter og bruger dem til at skabe din indholdsfortegnelse.

Begynd med en bygning Block

Du behøver ikke at starte fra bunden, når du skriver din bog. Mange leverandører tilbyder bog skabeloner, som kan hjælpe dig i gang. Vælg en, der allerede har margener, størrelser, afstand og andre egenskaber, der allerede er, og alt hvad du skal gøre er at indsætte indhold og nappe den passer til dit syn. Du kan også søge efter bøger skabeloner fra Word.


relaterede artikler