Sådan opgraderer en processor i en Dell 4700

February 5

Sådan opgraderer en processor i en Dell 4700


Processoren styrer den hastighed, hvormed en computer kan læse og administrere oplysninger. Med en opgraderet processor, kan en computer læse information ved højere hastigheder. Opgradering en processor kan lyde kompliceret, men at gøre det i Dell Dimension 4700 computer er let nok at værktøj ikke er forpligtet til at udføre proceduren. Jobbet tager omkring 20 eller 30 minutter, og det er kun fordi du skal være meget forsigtig med de komponenter, du arbejder med.

Instruktioner

1 Det første skridt, når du opgraderer enhver processor er at opdage, hvad CPU'er er kompatible med computerens bundkort (medmindre du er villig til at opgradere bestyrelsen samt). Dell Dimension beskæftiger en Intel 915G chipset, der tager en Pentium 4 eller Celeron D processor. Processoren kan have en hastighed på op til 3,8 GHz. Du vil sandsynligvis vil vælge en Pentium 4, der er hurtigere end din nuværende CPU.

2 Sluk for computeren, og afmontér alle netledninger.

3 Tag alle enheder og kabler er sluttet til computeren, og flytte den til et åbent fladt rum.

4 Læg computeren på sin højre side og find dækslet udløseren i midten af ​​bagvæggen af ​​computeren, lige under kanten af ​​dækslet.

5 Skub dækslet udløser mod selve bunden af ​​computeren (side med gummifødder på det), og træk låget bagud. Når låget frigøres fra hakkene, der holder det på plads, skal det fjernes.

6 Find ventilatoren nær strømstikket og fjern blæseren kablet fra bundkortet.

7 Afbryd processorens strømkabel fra bundkortet.

8 Løft blæseren ligklæde at eksponere kølelegemet.

9 Fjern kølepladen fra dens plads ved at trykke klemmerne og trække opad om lagring modulet ved bunden af ​​kølelegemet. Tryk på tappen på fastholdelse base og kølelegemet vil poppe op og du kan derefter løfte det fra sin plads. Processoren rum er nu blotlagt.

10 Tryk ned på håndtaget på siden af ​​processorens dæksel, og løft dækslet af processoren.

11 Løft processoren ud af stikkontakten og erstatte den med den nye. Sørg for, at ben-1 markør (et hak på hjørnet af processoren) er linet op med markøren på stikket.

12 Luk dækslet og lås på udløserknappen på plads.

13 Udskift kølelegemet i opbevaring base og sætte opbevaring modulet på plads.

14 Sænk blæserskærm og tilslut blæseren kabel og processorens strømkabel til bundkortet.

15 Sæt dækslet og returnere computeren til at arbejde tilstand med alle de komponenter, der er knyttet. Computeren er nu klar til brug.


relaterede artikler