Sådan fjernes hårde kanter fra et billede i Photoshop

January 12

Sådan fjernes hårde kanter fra et billede i Photoshop


Adobe Photoshop er et avanceret billedredigeringsprogram systemet populær med digitale fotografer. Billeder fra moderne digitale kameraer er meget skarpe og udsættes til kanten af ​​billedet - hvilket giver en hårde kanter billede. Ældre fotografier havde ofte en fading af billedet mod hjørner og kanter, at fokusere på hovedmotivet. Denne ramme omkring den hårde kant af et foto er kendt som en "vignette".

Instruktioner

1 Åbn dit billede i Photoshop.

2 Vælg "Rektangulær Marquee" værktøj ved at trykke på "M", og træk markøren fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne af billedet, efterlader en kant rundt om udvælgelse, der bliver mørkere. Sørg for, at hovedmotivet er inde i valgboksen.

3 Klik på "Vælg> Inverse" for at vælge rammen i stedet for midten af ​​billedet.

4 Klik på knappen "Juster kant" i værktøjet mulighed for at åbne dialogboksen.

5 Tryk på "V" for at ændre visningen til et rødt overlay viser det valgte område. Træk "Feather" slider i det afsnit af option boksen "Juster kant" over til højre til omkring 100 pixels til at falme udvælgelse og blødgøre overgangen. Brug skyderen "Shift Edge", hvis det er nødvendigt, at udvide eller formindske det valgte område for at undgå at dække emnet. Klik på OK for at afslutte valget.

6 Klik på "Opret et nyt lag" knappen under "Lag panel" og fyld med hvid ved hjælp af "Rediger> Udfyld> Hvid." Den nye lag vil kun fylde hvor udvælgelsen eksisterer og så hovedmotivet vil langsomt svinder til hvidt mod hjørnerne og kanterne af fotografiet.

7 Vælg "Filer> Gem som" for at gemme den nye falmet billede under et nyt filnavn.

TIPS

  • Fyld det nye lag med en matchende farve til hovedmotivet til at få en kunstnerisk kant.
  • Fyld laget med sort til virkelig at sætte fokus på emnet af fotografiet.
  • Gem altid dit billede med et nyt filnavn for at undgå at overskrive det oprindelige billede

relaterede artikler