Hjemmelavet Wireless WiFi Antenne Range Extender

February 12

Hjemmelavet Wireless WiFi Antenne Range Extender


Hvis du er på udkig efter en måde at øge udgangssignalet fra din Wi-Fi-router, kan du løse problemet med en meget enkel og billig projekt, der vil lade dig kommunikere med din router fra længere afstande med bedre signal kvalitet. Du kan undgå at bruge en stor sum penge på en ny og mere avanceret router og i stedet bruge din eksisterende.

Gøre Extender

Gør en antenne range extender er enkel og kræver kun nogle få materialer.

Udskriv en skabelon for antennen booster på et stykke papir (se "Booster skabelon" i referencerne) og omhyggeligt trimme papiret ned for at nå nær konturerne af hver af brikkerne på papiret. Disse vil være de vigtigste komponenter i din antenne booster.

Styrke de dele af din antenne booster ved at lime papiret til et stykke konstruktion papir. Klip overskydende papir omkring konturerne af den faktiske stykker, som du vil bruge til booster. Skær seks slidser det rektangulære stykke samt.

At få signalet til at hoppe, lime et ark af aluminiumsfolie til det rektangulære stykke. Dette gøres bedst med en limstift, da flydende lim gør alt klæg.

På den ikke-rektangulære stykke af skabelonen, stikke nogle huller, hvor du kan se de små kors. Match fanerne på den ikke-rektangulære stykke af skabelonen til spalterne i den rektangulære del. Du er nødt til at bøje den rektangulære del lidt for at få tapperne igennem helt. Bøj fanerne ned og lim dem på bagsiden af ​​den rektangulære stykke. Monter din antenne gennem hullerne i skabelonen.

Test signalet i forskellige zoner, der peger antennen booster i forskellige retninger. Prøve at lave et større booster end dimensionerne leveret af skabelonen.


relaterede artikler