Årsager til en computer Tower Sounding så højt

April 5

Årsager til en computer Tower Sounding så højt


Nogle gange din computer tårn begynder at gøre små lyde, såsom et lavt niveau snurrende lyd, og du er ikke sikker på, om det er højere end normalt. Langsomt denne støj øges indtil det lyder som en jetmotor. Andre gange, støjen synes pludselig med en stor clunking lyd. Eller, kan du høre en hylende lyd, der er mere irriterende end skræmmende.

Inde

Årsager til en computer Tower Sounding så højt

Harddiske er vigtige komponenter inde i tårnet.

Hvis du nogensinde kigget i din computers tårn, ville du se det meste tomme rum. De typiske komponenter omfatter bundkortet, dets chips og elektroniske kredsløb, såvel som den centrale processorenhed med ventilator og strømforsyningen. Der er harddisken, måske en dvd-afspiller og nogle gange et diskettedrev. Der er kabler, der forbinder den strømforsyningen til bundkortet og forbinder bundkortet til drevene. Der er også kort, der passer til bundkortet.

Kilder til Sounds

Bundkortet og kortene, der passer til det er meget stille. Kablerne er stille, også. Harddisken kan fejle. Dette er en fejl inde i harddisken som diskene bliver slidt op. Når en harddisk fejler, det annoncerer sin forestående død med ulige klik, clunks og whirs. Lyden kommer og går. Det lyder som om noget er ved at falde fra hinanden. Den anden almindelige årsag til høje lyde er fans inde i computeren tårnet.

CPU Fan

Årsager til en computer Tower Sounding så højt

Computer bundkort er stille.

Der er mindst to fans inde din computer tårn. Den ene er knyttet til den centrale behandlingsenhed (CPU), som er hjerner af computeren. CPU'en kører meget varmt og har brug for konstant køling. Dette er en lille, men afgørende fan, og det kan blive tilstoppet med støv. Denne blæser kan blive træg og begynder at tøffe, hvilket gør en kraftig slibning og snurrende lyd. Hvis det mislykkes, kan din computer blive overophedet og dø.

Strømforsyning Fan

Computerens strømforsyning fan har en stor fan bygget ind i det, der holder strømforsyningen cool. Disse fans suger støv og snavs fra uden for computeren. Dette kan lægge vægt på blæseren, i sidste ende får det til at mislykkes. Dette er en almindelig årsag til computeren tårnet støj som komponenterne af ventilatoren kamp for at holde det dreje. De snurrende og slibning lyde kan blive meget højt med. Strømforsyningen er let at udskifte, så erstatte det tidligt, før det afsluttes helt.


relaterede artikler