Sådan bruges et modem & computer som telefon

July 4

Ved hjælp af et modem og computer som en telefon benytter voice-over-IP-teknologi (VoIP). Med fremkomsten af ​​bredbånd modemer og high-speed internet, har VoIP vokset betydeligt i popularitet. Mange enkeltpersoner kan lide at bruge et modem og computer som telefon, fordi det typisk er billigere end en traditionel telefon service, især hvis du laver langdistance telefonopkald. Lær at bruge et modem og computer som en telefon til at udvide din computers forbrug og spare penge.

Instruktioner

1 Forstå, hvordan en telefon funktioner ved hjælp af en internetforbindelse. Når du taler, computeren opfanger din stemme og forvandler det til datapakker, der sendes gennem dit high-speed internet-forbindelse. Det er derefter oversættes tilbage til taledata og enten sendes til en anden telefon eller til en anden computer. Således modemer, der fungerer i et langsommere tempo end et bredbåndsmodem (f.eks dial-up 56k modemer) ikke tilstrækkeligt hurtigt nok til at håndtere telefonopkald via computeren.

2 Bestem, hvordan du ønsker at bruge et modem og computer som en telefon. Du kan vælge at bruge en software-baseret tilgang, der forvandler din computer til en telefon. Eller du kan tilmelde dig en VoIP telefon planen såsom Vonage (se "Resources" nedenfor) og tilslutte en internet-aktiveret telefon til din computer modem til at foretage opkald ved hjælp af en traditionel håndsæt.

3 Tilslut Internet-aktiveret telefon håndsæt til din computer, hvis du planlægger at bruge en traditionel håndsæt. Sæt den ene ende af telefonens Ethernet-kablet i en åben Ethernet-port på bagsiden af ​​din Internet router. Sæt den anden ende i håndsættet. Den forreste display på telefonen vil derefter aktivere. Hvis du planlægger at bruge en software-baseret tilgang, downloade en gratis VoIP-software program som Skype (se "Resources" nedenfor) og sæt dit headset og mikrofon i computeren.

4 Tast din VoIP aktivering nummer fra din VoIP-udbyder, hvis du bruger en traditionel telefon. Dette nummer vil blive noteret i dokumenterne oprindeligt sendt til dig, da du tilmeldte dig tjenesten. Hvis du bruger Skype, starte softwaren. Det vil automatisk fornemmer, at din computer er online.

5 Tast nummeret, du vil ringe på VoIP håndsæt og foretage et opkald, ligesom du ville på en traditionel telefon. Hvis du bruger Skype, ringe til et nummer ved hjælp af computerens tastatur eller tastaturet på skærmen. Tryk på den grønne "Call" ikonet. Skype vil ringe til nummeret, og du vil tale via computerens mikrofon.

TIPS

  • Brug din computer og internet modem til at foretage telefonopkald kan spare penge over traditionelle langdistance-telefonopkald.