Sådan Tilføj 3D effekter til billeder i Paint Shop Pro Photo

March 14

Sådan Tilføj 3D effekter til billeder i Paint Shop Pro Photo


Grafisk design programmer er bedre end de nogensinde har været før. Som computere fortsætte med at få hurtigere, og er i stand til at behandle langt mere information og ved meget højere hastigheder, de mange funktioner, som grafisk design programmer tilbyder er blevet stærkt forbedret. Nu tilføjer slanke 3D-billeder og effekter til fotos i et grafisk design program er enkel.

Instruktioner

1 Åbn programmet. Du bliver nødt til at venstre-klik på programikonet for at åbne programmet.

2 Læg billedet. For at åbne et foto til redigering, skal du klikke på fanen "Filer", og gå til "Open"; find billedet og åbne det.

3 Tilføj ønskede 3D-effekter. Når billedet er åbnet, kan du nemt tilføje en række 3D-effekter til det. Rul til den "effekter" fane på kommandolinjen; en undermenu åbnes. Rul til "3D effekter"; en undermenu åbnes. Du kan tilføje flere effekter til dit foto: Buttonize, mejsel, udskæring, drop shadow, og inner bevel. Når du vælger en 3D-effekt til at tilføje, vil det åbne en effekt kassen. Sæt intensiteten af ​​effekten (1-10), og derefter kontrollere-mark andre ønskede indstillinger; Der vil være flere for hver virkning. Alt du skal gøre for at gennemføre effekten er at klikke på "OK".

4 Gem billedet. Når du har tilføjet de ønskede 3D-effekter, gemme dit foto ved hjælp af genvejstasterne "CTRL + S", som vil gemme filen.

TIPS

  • Leg med alle de 3D-funktioner og størrelser, er der en lang række af dem, og de alle tjener som forskellige funktioner.
  • Gem altid en back-up kopi af det billede, du redigerer, hvis du lave nogen fejl.