Software til en NRG fil

June 25

En software program, der bruges til at brænde cd'er og dvd'er, Nero opretter NRG-filer, som også er kendt som Nero CD / DVD billedfiler. En række softwareprogrammer kan udnytte oplysningerne i NRG-filer enten i filerne 'originale format eller i en ombygget formular.

Brændende

En NRG fil indeholder en kopi af en cd eller dvd eller en samling af filer. Brugere kan overføre eller brænde indholdet af NRG til en cd eller dvd med Nero. Brændende NRG filer med Nero er den mest almindelige brug af filformat og typisk bruges til at oprette kopier af medier eller back-up oplysninger gemmes på en computers harddisk.

Andre typer software

Ud over Nero, kan anden software adgang NRG-filer. Blandt disse programmer er PowerISO og IsoBuster til Windows og Roxio Toast 10 Titanium til Mac OS X-computere.

Konvertering

Brugere kan også konvertere NRG filer til et andet format kaldet ISO (International Organization for Standardization) ved hjælp af en konvertering program kaldet Nrg2Iso. ISO-formatet er mere udbredt end NRG og tilgængelig med programmer som Corel WinZip og WinRAR til Windows og Apple Disk Utility til Mac OS.


relaterede artikler