Gateway Computer sag Removal

December 10

Standard computer tilfælde bruges til at være let at fjerne. Alt du havde at gøre var at fjerne de fire skruer fra bagsiden af ​​sagen og skub panelerne fra siderne. Computerproducenter har nu forsøgt at gøre det lettere for deres kunder ved hjælp af låsene på deres sager. Det gør det nemmere at fjerne sagen som ingen værktøjer er nødvendige, imidlertid ejeren skal vide, hvor låsene er.

Forbered din arbejdsstation

Før du begynder, skal du sørge for dit arbejde bordet er rent og i et område fri for statisk elektricitet. Tæppebelagte områder skabe statisk elektricitet, så undgå dem. Statisk elektricitet kan alvorligt skade computerens interne komponenter og endda gøre dem ubrugelige. Brug en jordingsrem eller en grundstødning måtten til yderligere at beskytte mod statisk elektricitet.

Når du har valgt en ren, statisk-fri arbejdsområde, skal du sørge for at overfladen er stabil, og der er plads nok til sikkert at placere dele du fjerner fra computeren.

Fjern Case

Luk computeren ned og afbryde strømmen. Afbryd alle eksterne enheder, såsom tastatur, mus, printer, monitor, osv fra bagsiden af ​​computeren så godt. Før du forsøger at fjerne noget andet, du kontrollere, om din sag cover har en forsendelse skrue på bagsiden. Hvis ja, fjerne denne skrue. Da dette er at beskytte computeren under forsendelse, er det ikke nødvendigt at udskifte.

Når skibsfarten skruen er fjernet, skal du placere din computeren på siden med gummifødder hviler på bordet. Dette vil give mere stabilitet som du arbejder. Find dækslet release håndtag og skub på den og derefter løfte sidepanelet op og væk fra sagen. Tjek instruktionsbogen hvis du ikke kan finde dækslet udløserhåndtaget.

Forholdsregler

Når du åbner en computers sag, må du ikke åbne strømforsyningen. Denne komponent har evnen til at holde en elektrisk ladning stærk nok til alvorligt til skade, eller endda dræbe en person.