Sådan Placer en rubrikannonce med din lokale Paper Online

December 6

En ting, at internettet har ændret sig væsentligt, er den måde, vi køber og sælge varer. Du kan placere gratis rubrikannoncer online, og du kan finde emner til at købe i hvert hjørne af verden. Hvis du ønsker at placere et klassificeret annonce i din lokale avis, gør det på internettet er absolut den nemmeste måde i disse dage. Du behøver ikke at ringe eller besøge et kontor-du kan tage din tid på at skrive en annonce, og derefter placere den i den lokale avis print eller online-version blot ved at besøge sin hjemmeside. Det er meget nemt og hurtigt, og du behøver ikke engang at forlade dit hjem for at gøre det.

Instruktioner

1 Find webstedet for din lokale papir ved at søge på NewsVoyager (se resouces). Klik på din tilstand på hjemmesiden, derefter rulle ned på listen for at finde papirer i dit område. (Papers er arrangeret alfabetisk i rækkefølge efter navnet på det område, de tjener, ikke navnet på papiret.)

2 Klik en avis navn for at navigere til webstedet for at papir.

3 Find den klassificeret link på hjemmesiden. Det vil blive kaldt "Placer en annonce" eller noget lignende.

4 Vælg en kategori at placere din annonce i, og beslutte, om du vil have det vist på tryk, online eller begge.

5 Følg vejledningen for at placere din annonce, og se i denne artikel for yderligere information Tips.

6 Sørg for, at du tjekker din annonce for fejl før udgivelse-især dine kontaktoplysninger.

7 Notér de oplysninger, du får under eller efter annonceplacering, såsom hvor længe annoncen skal køre for, og om du kan redigere eller slette din annonce, hvis du udgiver det online eller ej.

TIPS

  • Grundlæggende online trykte annoncer er ofte gratis, men du kan blive opkrævet et mindre gebyr for at tilføje billeder eller ekstra formatering.
  • For trykte annoncer, bliver du normalt opkrævet af linjen. For online-annoncer, har du en karakter grænse (en karakter er et bogstav, tal, symbol eller plads).
  • Hvis du placerer en online annonce med din lokale avis, vil de fleste steder har en funktion, der viser dig, hvor mange tegn du har tilbage, mens du skriver. Hvis det websted, du bruger ikke har denne funktion, kan du skrive din annonce i Microsoft Word eller et andet tekstbehandlingsprogram og udfører et ord tælle til se, hvor mange tegn du har brugt. Når du er færdig med at skrive din annonce, bare kopiere og indsætte tekst i online annonce formularen.

relaterede artikler