Sådan fjernes værktøjslinjen i Word

January 6

Mens nogle computerbrugere som Microsoft Word 2003 er tilpassede værktøjslinjer, disse værktøjslinjer tage op værdifuld fast ejendom i toppen af ​​skærmen. De kan også være distraherende, mens du tænker og skriver et dokument. Hvis du finder værktøjslinjer er i vejen, er der flere ting, du kan gøre for at ændre dem, herunder sletning dele af eller hele en tilpasset værktøjslinje. Du kan ikke slette standard eller Format værktøjslinjer. Du kan også ændre værktøjslinjen placering eller skjule det.

Instruktioner

Slet brugerdefinerede værktøjslinjer

1 Åbn Microsoft Word 2003, og klik på "Funktioner" drop-down menuen. Klik på "Tilpas" for at åbne dialogboksen Tilpas.

2 Klik på "Værktøjslinjer" fanen, og vælg derefter den værktøjslinje, du vil slette.

3 Tryk på knappen "Slet" for at slette værktøjslinjen. Hvis knappen Slet ikke vises, og du får en knap "Reset" i stedet, kan værktøjslinjen ikke slettes. Ifølge Microsoft kan du ikke slette en indbygget værktøjslinje; du kan kun nulstille den tilbage til fabriksindstillingerne. Du kan skjule den indbyggede værktøjslinje, men ikke slette den.

Flytning eller skjule Indbyggede værktøjslinjer

4 Brug musen til at pege på de to lodrette bjælker i venstre side af værktøjslinjen. Når markøren bliver til en fire-pil, hold din venstre musetast nede og trække værktøjslinjen til en ny placering på skærmen. Du kan trække den til venstre, højre eller i bunden. For at flytte den tilbage, skal du klikke på "Titel Bar" og trække det tilbage til den øverste position, indtil den klikker på plads. Du kan også skjule værktøjslinjen.

5 Klik på menuen "Vis" for at skjule Word værktøjslinje.

6 Vælg "Værktøjslinjer" fra drop-down menuen og klik på "Skjul". Højreklik i "Toolbar område" og klik på "Vis" for at bringe værktøjslinjen tilbage.

Slet Del af en værktøjslinje

7 Klik på "Funktioner" drop-down menuen. Klik på "Tilpas" for at åbne dialogboksen Tilpas.

8 Klik på "Værktøjslinjer" fanen og sørg for der er et flueben foran værktøjslinjen du vil ændre. Lad dialogboksen Tilpas åben.

9 Vælg "Menu" du vil have fjernet fra værktøjslinjen og trække den væk fra værktøjslinjen, som tager menuen off værktøjslinjen. Klik på "Luk" for at lukke dialogboksen Tilpas.

TIPS

  • I Microsoft 2007 og 2010, kan du også skjule båndet. Højreklik med musen på båndet, og klik på "Minimer båndet" for at reducere båndet til et mindre område af skærmen.
  • I Word 2010, kan du tilpasse båndet med dine egne faner, menuer eller grupper plus du kan flytte fanerne rundt. Klik på "File" og derefter klikke på "Indstillinger". Klik på "Tilpas båndet" for at ændre grupper, menuer og faner.