Sådan får du adgang Query Flet Kolonner Baseret på Kolonne Kriterier

January 23

En af de mest kraftfulde funktioner i Microsoft Access er evnen til at oprette brugerdefinerede forespørgsler baseret på de kriterier, du vælger. Når disse forespørgsler er på plads, kan brugerne nemt se bare de oplysninger, de søger igennem, uden at padle gennem bjerge af data eller søger de databasetabeller. Database designere og administratorer kan også designe forespørgsler, fusionere flere forskellige kolonner med oplysninger til at skabe detaljerede beregninger og give yderligere oplysninger på grundlag af data i tabellerne.

Instruktioner

1 Log på din computer og åbne Microsoft Access. Åbn den database, du vil bruge til din forespørgsel.

2 Klik på "Database" bånd og derefter fanen "Opret". Gå til "Andet" gruppe, og klik på "Query Design."

3 Fremhæv den tabel, du vil basere forespørgslen, og klik på "Tilføj". Klik på "Luk" efter tabellen tilføjes. Klik på hvert felt, du vil inkludere i forespørgslen.

4 Gå til den del af marken, du ønsker at bruge i forespørgslen kriterier. Indtast de kriterier, du vil bruge til at filtrere data. For eksempel, for at se alle poster med en værdi mindre end 50, skal du indtaste "<50" i kriterierne kassen. Indtast yderligere kriterier for andre områder, hvis du ønsker.

5 Flyt markøren til den første tomme felt til højre for de eksisterende felter. Dette vil være en beregnet felt designet til at tilføje værdierne af to eller flere eksisterende kolonner.

6 Skriv et navn til feltet, efterfulgt af navnene på de kolonner, du vil tilføje. Vedlæg hver kolonne navn i parentes. For eksempel, for at skabe et feltnavn kaldet Samlet pris, der tilføjer Base Price og Markup kolonner, skal du skrive "Samlet pris: [Felt2] + [området3]" i feltet sektion.

7 Klik på knappen "Gem" og give din nye forespørgsel et entydigt navn. Dobbeltklik på forespørgslen til at køre det og se resultaterne.


relaterede artikler