Sådan Vælg en Ideal Linje Længde til tekst

February 15

Valg af en ideel linje længde for teksten er ikke så simpelt, som det lyder. I stedet for at der er et sæt i sten svar, skal du vade gennem åndsretninger om emnet og bruge udseendet af dit websted som en vejledning. Begynd at vælge en ideel ledningslængde ved at se på de grundlæggende foranstaltninger og justere derfra.

Instruktioner

1 Bestemme, hvad respondenterne omfatter i tekstfeltet, som du beregne længde. En tekstboks, der kræver en simpel en-line Svaret kan være længere end en kasse beder om et afsnit lange svar. Døm de svar, du tror, ​​du får og arbejde derfra. Hvis du indstiller den linje længde for statisk tekst, så skal du få en idé om, hvor lang tid hver artikel vil være.

2 Bestem type og størrelse af din skrifttype. Dette spiller en stor rolle i det antal tegn, du kan have i en tekstboks. En større skrifttype vil tillade færre tegn per linje end en mindre skrift, og nogle skrifttyper er kurvet og har brug for at have færre tegn til at være læselig.

3 Indstil ledningslængde til 39 tegn. Denne idé, kendt som alfabetet-og-en-halv regel, er, hvad mange web-designere overveje den ideelle længde. Prøv at skrive i feltet for at se, hvordan det ser ud på skærmen. Så justere din længde til 45 tegn, og derefter 75. Disse to tal repræsenterer en anden åndsretning-primært mennesker, der forsøger at flytte trykte-baserede medier til en replikeret web-format.

4 Skift indstillinger for din skærmstørrelse. På de fleste Windows-baserede operativsystemer, vil du gå til menuen "Start" og derefter til "Control Panel" og "Display". Se, hvordan din valgte linje længde ser på hver opløsning. Nogle kilder siger, at den mest almindelige opløsning er 800 x 600, mens andre hævder 1024 768. Sørg for, at din linje længde ser godt ud på begge.

TIPS

  • Få mennesker rulle til højre, så sørg for, at din linie længde ikke sætte tekst fra siden.
  • Du skal ikke gøre din linje længde perfekt til enhver situation. Tjek de mest almindelige browsere og indstillinger opløsning, så du hjælper de fleste af dine seere.

relaterede artikler