Sådan Test SSL 3.0

May 31

SSL 3.0 stil certifikater er lagret i hukommelsen i Internet Explorer det øjeblik du tage kontakt med en SSL 3.0-kompatibel site. Blandt oplysningerne i disse certifikater er oplysninger om det domæne certifikatet er fra. Hvis du ønsker at teste sikkerheden og ægtheden af ​​disse certifikater, kan du gøre det ved hjælp af en af ​​en række websteder på internettet er beregnet til dette formål.

Instruktioner

Indhentning din SSL Domæne / Adresse

1 Åbn Internet Explorer. Klik på "Funktioner" og "Internetindstillinger".

2 Klik på "Indhold". I dette vindue, skal du klikke på "Certifikater".

3 Dobbeltklik på SSL 3.0 certifikat, du vil teste. Dette vil vise oplysningerne i certifikatet. Brug musen til at markere og kopiere URL webadresse (også kaldet en "domæne") af det pågældende certifikat.

Test af certifikat

4 Brug certifikatet test Qualys SSL Labs. Indsæt din SSL 3.0 informationer certifikat ind i feltet "Domain Name" på skærmen, og klik på "Send". Hjemmesiden vil køre en test på det certifikat, der er forbundet med det domæne, du giver, og vil give dig de resultater i en tabel på skærmen.

5 Brug certifikatet test Networking4All. Indsæt din SSL 3.0 informationer certifikat ind i feltet på skærmen og vælge den type URL det er fra knapperne beneath kassen. For eksempel, hvis dit SSL 3.0 certifikat domænenavn begynder med "https", vælge denne knap. Klik på "Check Site" til at udføre en test på din SSL 3.0 certifikat og se dine resultater.

6 Brug certifikatet test DigiCert. Indsæt din SSL 3.0 informationer certifikat i "Server Address" vindue på skærmen, og klik på "Kontrollér Server" knappen. Den DigiCert certifikat test vil analysere oplysningerne i den tilhørende SSL certifikat og vise de ledsagende testresultater i et diagram på skærmen.


relaterede artikler