Hvad er en Switch & en Hub?

August 26

Hvad er en Switch & en Hub?


Netværk er strukturer, der tillader computere at dele oplysninger og opgaver en sådan filer og udskrivning. Hubs og switche er anordninger, der anvendes til computere og computer tilbehør som printere og eksterne harddiske.

Konstruktion

Hubs og switche har åbninger kendt som havnene. Disse porte kaldes RJ-45-stik, og er normalt forbundet med lysdioder (LED). De lysdioder blinker og skifter farve for at angive netværkets status, såsom hvorvidt enheder er tilsluttet, eller hvis netværket er operationelt.

Overvejelser

De computere og enheder har også porte og kabler bruges til at forbinde dem til netværksenheden. Mere end en hub eller switch kan anvendes i et netværk, og nogle gange er de endda forbundet direkte til hinanden.

Trådløst netværk

Trådløse switche og hubs tillader computere at oprette forbindelse til et netværk uden brug af kabler. Dette gøres ved hjælp af trådløse netværk tilbehør såsom kort og USB-flashdrev.

Hubs Versus switche

Hubs er ude af stand til at afgøre, hvilken maskine er forbundet til hver port. Skifter er en avanceret form for hub, og er i stand til at skelne mellem de forskellige tilslutninger. Det giver dem mulighed for at få overlegen styring af netværk trafik eller oplysninger, samt bedre sikkerhed.

Betydning

Hubs og switche tillader computere at oprette forbindelse til internettet. De giver også folk til at bruge interne netværk, som er dem, der kun ses af folk inde i et hjem eller forretning, og ikke af omverdenen.