Sådan opgraderer en BIOS Gigabyte

October 3

Opgradering af din Gigabyte bundkort BIOS (basic input / output system) er praktisk obligatorisk, da nyere versioner forbedrer funktionaliteten af ​​din hardware, mens fastsættelse kendte problemer. Opgradering kan aktivere dit bundkort for at bruge nyere hardware, der kom ud efter det, så godt. Producenter anbefaler ikke at opgradere, hvis du ikke oplever nogen problemer, men så hvis dit system kører gnidningsløst, kan det ikke være værd at bruge tid. Kontroller altid de spørgsmål i hver version at afgøre, om det er værd opdatering.

Instruktioner

@BIOS

1 Deaktiver dit antivirusprogram for at undgå eventuelle komplikationer.

2 Deaktiver "Hyper Threading" i dit system BIOS, hvis det er relevant. For at åbne det, genstarte computeren, og tryk på "Slet" -tasten eller alt efter hvilken nøgle systemet angiver åbner BIOS, når den starter.

3 Naviger i BIOS ved hjælp af piletasterne, på udkig efter "Hyper Threading" eller et udtryk lignende navn. Brug piletasterne til at fremhæve udtrykket, tryk derefter på "Enter". Dette vil ofte åbne en menu så du kan deaktivere funktionen. Hvis "Enter" ikke virker, reference legenden placeret på skærmen for at se, hvad nøglen ændrer en indstilling.

4 Kig efter en menu mærket "Exit" og en "Gem ændringer og Exit" valgmulighed. Fremhæv det og trykke på "Enter". Du kan også referere legenden for "Gem ændringer og Exit" tastatur nøgle. Din computer vil nu genstarte.

5 Download @BIOS BIOS-opdatering hjælpeprogram fra Gigabyte hjemmeside (se Resources).

6 Installer @BIOS hjælpeprogrammet ved at dobbeltklikke på filen. Når installationen er færdig, skal du starte hjælpeprogrammet.

7 Klik på "Om denne Program" for at kontrollere, om dit bundkort kan opdateres ved hjælp af @BIOS værktøj.

8 Klik på "Internet Update" afkrydsningsfelt.

9 Klik på knappen "Opdater Ny BIOS".

10 Vælg en server fra listen (prøv at plukke et geografisk tæt), og klik derefter på "OK".

11 Vælg en BIOS-version, så kontrollere, om bundkortet model på listen er i virkeligheden jeres. Blinkende de forkerte BIOS vil gøre dit bundkort ude af drift. Blinkende er en proces, hvor firmware (instruktioner fysisk gemt på hardwaren) slettes og erstattes med en nyere version. Når du er sikker på det er korrekt, skal du klikke på "OK".

12 Klik på "OK", når du er klar til at opdatere. Når processen er færdig, klik på "OK".

13 Genstart computeren.

Q-Flash

14 Naviger til Gigabyte supportwebsted (se Resources).

15 Indtast din model nummer, og tryk på "Enter".

16 Klik på linket "BIOS" under dit bundkort modelnummer.

17 Hent en af ​​de BIOS-versioner, der er anført på siden; går med den seneste version er ofte bedst. De er typisk ordnet efter udgivelsesdato.

18 Indsæt en tom diskette, og åbn den downloadede fil; det er en selvudpakkende arkiv. Når systemet spørger, hvor at udpakke filerne, vælg diskettedrevet. Dens drevbogstavet er "A."

19 Genstart computeren.

20 Åbn BIOS ved at trykke på "Slet", når du først se tekst vises på skærmen.

21 Tryk på "F8" på tastaturet, og derefter "Y" for at bekræfte.

22 Fremhæv "Load Main BIOS fra Floppy" eller "Opdater BIOS fra Floppy" ved hjælp af piletasterne, og tryk på "Enter".

23 Fremhæv BIOS fil, og tryk på "Enter". Tryk på "Enter" igen for at bekræfte.

24 Tryk på en tast, når systemet informerer dig at opdateringen er færdig. Tryk på "Escape" og derefter "Y"; systemet genstarter.


relaterede artikler