Sådan udskriver til en Hub med en Canon IP4200

June 10

Sådan udskriver til en Hub med en Canon IP4200


Ved brug af et netværk i hjemmet eller på kontoret, er du i stand til at dele information direkte gennem netværksserver. Desuden er en af ​​fordelene ved at have et netværk under anvendelse af en enkelt printer for alle computere. Dette giver dig mulighed for at spare penge over at købe flere printere for lokationen. For at bruge din Canon IP4200 printer, skal du tilslutte den til et netværk hub.

Instruktioner

1 Tilslut det medfølgende USB-datakabel til USB-porten på printeren. Slut den modsatte ende til en USB-port på hub-netværket.

2 Indsæt et Ethernet-kabel til en af ​​de Ethernet-porte på hubben, derefter indsætte den frie ende i "WAN" port på computeren, eller ind i dit hjem / kontor sever. Gentag tilslutningsprocessen med alle andre edb-systemer, hvis du ikke har en server.

3 Tænd printeren og starte det dokument, du vil udskrive på en af ​​netværkets computere. Vælg "File", "Udskriv" og derefter vælge Canon IP4200 som printeren, og klik på "OK." Anmodningen print nu rejser fra computeren, gennem navet og ind i Canon IP4200.