Hvordan man laver et dokument Into Læs Kun i Word 2007

August 10

Med Office Word 2007, Microsoft indført en funktion, der afslutter et dokument ved at gøre det skrivebeskyttet. Ud over at markere et dokument som endelig, kan du bruge "Review" panel for at begrænse andre brugeres mulighed for at redigere dokumentet. Microsoft fremmer denne funktion som nyttig for brugere, der ønsker andre mennesker til at læse deres dokumenter uden at have tilladelse til at ændre dem. Når du begrænse adgangen til en fil, ændre vil det kun være muligt ved hjælp af "Gem som" og skabe en anden kopi af filen med et nyt navn.

Instruktioner

Marker som færdig

1 Åbn det dokument, du ønsker at markere som skrivebeskyttet i Word 2007.

2 Klik på knappen Microsoft Office i øverste venstre hjørne af vinduet Word 2007.

3 Klik eller placere musen over "Forbered" for at åbne "Forbered dokument for distribution" menuen.

4 Klik på "Marker som færdig." En boks vil poppe op informere dig om, at Word markerer dit dokument som endelig og gemme den. Klik på "OK".

Begrænsning af adgang

5 Åbn dit dokument i Word 2007.

6 Klik på "Review" fanen. Find "Protect" gruppe.

7 Klik på "Beskyt dokument." Vælg "Begræns formatering og redigering."

8 Klik på "Begræns formatering til et udvalg af typografier" i afsnittet "Formatering Begrænsninger". Klik på linket "Indstillinger" for at åbne "Formatering Restriktioner" dialog vindue.

9 Klik på "Ingen" for at fravælge alle muligheder i "Kontrolleret Styles øjeblikket Tilladt" boksen. Klik på "OK".

10 Klik på "Tillad kun denne type redigering i dokumentet" i afsnittet "Redigering Begrænsninger". Vælg "Ingen ændringer (skrivebeskyttet)" fra drop-down boks.

11 Klik på "Ja, Start Fuldbyrdelse Protection." Et nyt vindue åbnes. Klik på "User Authentication", som kun tillader godkendte brugere at redigere beskyttelse. Det krypterer dokumentet og muliggør begrænset adgang. Alternativt kan du indtaste en adgangskode. Dermed vil give brugere, der kender adgangskoden mulighed for at redigere dokumentet, men det vil ikke tilføje kryptering.

12 Klik på "OK".

Egenskaber Fil

13 Åbn den mappe, der indeholder Word 2007-dokument.

14 Højreklik på filen. Vælg "Egenskaber".

15 Klik på "Skrivebeskyttet" i afsnittet "Attributter" i fanen "Generelt".

16 Klik på "OK".

TIPS

  • Microsoft advarer om, at markere en fil som endelig ikke fuldt ud begrænser andre brugere i at redigere det. En bruger kan simpelthen slukke for "Marker som færdig" mulighed for at fratage read-only status.