Hvordan man laver Windows Media Player 11 Play AVI & WMV-filer

October 25

Hvordan man laver Windows Media Player 11 Play AVI & WMV-filer


Hvis du downloader en avi (AVI) fil eller en Windows Media Video (WMV) fil og ejer en pc, kan du afspille dem i Windows Media Player (WMP). Faktisk blev de AVI og WMV filtyper faktisk skabt af Microsoft. Version 11 af WMP blev udgivet i slutningen af ​​2006 og kan findes på pc'er, der kører Windows XP med Service Pack 2 eller 3, samt Windows Vista. Når tilføjede, AVI og WMV videofiler gemmes i afsnittet "Library" i programmet, under "Artist" eller underkategori "Song".

Instruktioner

1 Klik på "Windows Media Player" ikonet på proceslinjen for at køre programmet. Alternativt, skal du klikke på "Start" i nederste venstre hjørne af skrivebordet, derefter "Alle programmer" og "Windows Media Player 11."

2 Vælg "Library" -fanen øverst i programvinduet, og vælg "Føj til bibliotek" fra biblioteket undermenuen.

3 Vælg cirklen ud for "Mine personlige mapper," og klik på knappen "Tilføj" for at tilføje en ny mappe til Windows Media Player 11. Find den mappe, der indeholder de ønskede AVI og WMV-filer, og klik på knappen "OK" i "Tilføj" vinduet, for at tilføje mappen til listen over overvågede mapper.

4 Klik på "OK" knappen i bunden af ​​"Føj til bibliotek" vinduet for at importere videoer til din Windows Media Player-biblioteket.

5 Vælg "Library" -fanen øverst i programvinduet, og vælg "Video" fra undermenuen. Dobbeltklik på AVI eller WMV-fil fra listen over tilgængelige videoer til at starte afspilningen.


relaterede artikler