Hvordan man laver en Cool blog

May 25

Hvordan man laver en Cool blog


Blogging er en sjov måde at kommunikere dine ideer til den store verden. Og hvis du vil have en personlig blog, kan du lige så godt gøre det cool. Der er en række måder at gøre dette, fra at have køligt indhold til at have smarte værktøjer indbygget i din blog. Virkelig, at have en cool blog er meget det samme som at bygge enhver anden form for blog. Det starter med grundlæggende opmærksomhed på blogging fundamentals.

Instruktioner

1 Vælg et unikt emne at skrive om-dette vil gøre din blog skiller sig ud. Emnet skal være noget, som du ved en masse om. Du ønsker at være i stand til at opdatere din blog flere gange om ugen, så sørg for, at din cool emne har masser af plads til at skabe nyt indhold.

2 Vælg en cool ud tema. Selv hvis du ikke er en mester i at designe temaer, findes masser af cool temaer, som grafiske designere allerede, og er gratis. Tænk over formålet med din blog og hvilket indhold det vil have. Så prøv et par forskellige temaer, før der træffes beslutning om en endelig valg, der passer bedst til din blog. Hvis du er usikker, så spørg dine brugere, hvad de mener.

3 Aktiver kommentarer. Den afkøle blogs har et højt niveau af interaktivitet. Aktivering kommentarer på din blog giver din blog til at være et fællesskab. Selv hvis du er den eneste person, der skriver på din blog, brugere udstationering regelmæssige kommentarer vil hurtigt blive en del af atmosfæren.

4 Integrer din blog med Twitter til at tillade læserne til at lære mere om dig. Hold en særlig Twitter-konto bare for din blog. Hvis din blog kører på WordPress, en populær og gratis content management system, installere Twitter Tools plugin, så det du "tweet" på din Twitter-konto vises på din blog. Du kan have så mange eller så få tweets vises på din forside, som du vil, bare justere indstillingerne.

5 Indlæg meningsmålinger-de gør din blog interaktivt og giver dig mulighed for at få kvantificerbare bruger feedback på både emnet og indholdet af dine indlæg. Put op en anden meningsmåling hver uge og annoncere resultaterne i et indlæg. Hvis din blog kører på WordPress, bruge WP Polls plugin for at tilføje afstemninger.


relaterede artikler