Sådan Burn en ISO til en dvd med IsoBuster

June 5

Sådan Burn en ISO til en dvd med IsoBuster


ISOBurner er et program, som trækker ISO-filer fra en disk eller fil og overfører oplysninger til din harddisk. Du kan bruge dette program til at sikkerhedskopiere oplysninger om harddiske samt filer, der allerede er gemt på din computer. Brændende ISO-filer til dvd'er er meget lig de fleste disc-brænding software, men ISOBurner er lavet specielt til udvinding af ISO-filer, ikke for at brænde dem. Du skal bruge DVD-brænder software til at udføre den endelige brænde.

Instruktioner

1 Læg kilden disken i computerens diskdrev. I hovedmenuen, klik på "Indstillinger" og derefter vælge "Image filer". I afsnittet, der spørger "Vælg, når en cuesheet fil vil blive oprette," vælge enten "Altid efter en cd eller dvd billede er skabt" eller "Spørg efter en cd eller dvd billede er oprettet." Klik derefter på "OK". Du har nu valgt kilden, at ISOBurning software vil trække i oplysninger fra og flytte det direkte på din harddisk.

2 Højreklik på billedet af den cd, der ligger på træet billedet. Dette er placeret på venstre panel i vinduet. Når et andet vindue vises, skal du vælge "Uddrag DVD (billede)> Brugerdata

(.tao, iso)." Når en kasse "Extract File" vises beder om placering og filnavnet på den fil, du vil oprette, navigere til en "film" fil eller på skrivebordet, hvor det kopierede billede fil vil blive gemt. Indtast filnavnet med endelsen ".iso" og klik på "Gem".

3 Læg tom dvd i dit diskdrev og åbne din DVD-brænder software. Gøre kilden den samme fil, som du lige rippet bruge ISOBurner softwaren. Følg vejledningen specifikke for din DVD-brænder software til at fuldføre kopien.