Sådan tilføjes Undertekster til MP4-filer

April 6

Sådan tilføjes Undertekster til MP4-filer


MP4 er en stadig mere populær videoformat, for både sin kompakte størrelse og dens forenelighed med bærbare enheder. Mange moderne videoformater, ligesom MKV eller OGM, tilbyder undertekster funktioner, der kan tændes eller slukkes. MP4 har også mulighed for at vise undertekster, men kun hvis de er kodet ind i filen, ligesom MKV eller OGM. Dem med MP4-filer, der er uden undertekster måske ønsker at tilføje dem, og at gøre det kræver efter en bestemt proces.

Instruktioner

Tilføjelse Undertekster til MP4 Video

1 Hent MP4Box og Yamb, og udtrække dem fra deres zip-filer på din pc. Til brugervenlighed, sørg for at de er i den samme mappe. De links til begge programmer nævnes nedenfor i afsnittet Ressourcer.

2 Kør Yamb fra sin mappe, og klik på Indstillinger ikonet. Dobbeltklik på "Avancerede indstillinger for Yamb" post.

3 Indtast stien til MP4Box program i boksen Placering. For eksempel, hvis den blev gemt direkte på C-drevet, ville det være "C: /mp4box.exe." Klik derefter på Næste.

4 Klik på ikonet Creation fra Yamb hovedmenu. Dobbeltklik på posten "Klik for at oprette en MP4-fil."

5 Klik på knappen Tilføj, og find MP4 fil, du ønsker at tekste. Føj filen til MP4 File Creation vindue.

6 Klik på knappen Tilføj igen, og find SRT undertekster fil, der vil blive tilføjet til videoen.

7 Skift output filnavnet for at foretage en særskilt MP4-fil, medmindre du ønsker at overskrive den oprindelige MP4 video.

8 Klik på Næste, og vent Yamb at behandle filen. Den nødvendige tid vil variere baseret på videoens længde og filstørrelse.

9 Når filen er færdig, klik på "Afslut" for at lukke Yamb, eller klik på "Back", hvis du har andre videoer at tilføje undertekster til.